Ενοχλημένη η Σάντρα Βουτσά στον αέρα του Happy Day: “Ως μεγάλη αδερφή πρέπει να έχω τον πρώτο λόγο…”
Νέα

Ενοχλημένη η Σάντρα Βουτσά στον αέρα του Happy Day: “Ως μεγάλη αδερφή πρέπει να έχω τον πρώτο λόγο…”

Ενοχλημένη η Σάντρα Βουτσά στον αέρα του Happy Day: “Ως μεγάλη αδερφή πρέπει να έχω τον πρώτο λόγο…”

Η κόρη του αείμνηστου Κώστα Βουτσά έβαλε τα πράγματα στη θέση τους

Καλεσμένη στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη “Μεσάνυχτα” βρέθηκε χθες η κόρη του αείμνηστου Κώστα Βουτσά, Σάντρα Βουτσά. Στην πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη μετά την απώλεια του πατέρα της, η ίδια τοποθετήθηκε σχετικά με τα όσα ακούγονται για την κληρονομιά του.

Μια δήλωσή της ωστόσο βρέθηκε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, καθώς φάνηκε να έχει μια προειδοποιητική χροιά. “Είναι πολύ γελασμένος όποιος σκεφτεί να εκμεταλλευτεί την περιουσία του Κώστα Βουτσά”, δήλωσε χθες το βράδυ.

Λίγο μετά την προβολή του σχετικού βίντεο, η Σάντρα Βουτσά βγήκε στον αέρα του Happy Day και ξεκαθάρισε τα πράγματα: “Αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να σας πω πράγματα που είναι σε εξέλιξη, αυτό είναι κάτι που αφορά τις αδελφές μου κι εμένα. Μεταξύ μας δεν έχουμε προβλήματα, έχουμε μια κοινή πορεία και στόχους.

Δεν έχουμε καθίσει να τα βάλουμε κάτω να μιλήσουμε και να δούμε τι γίνεται. Το είπα πάνω στην κουβέντα θεωρητικά, δεν υπάρχει καμία έριδα. Ως μεγάλη αδελφή θεωρώ ότι πρέπει να έχω τον πρώτο λόγο σε κάποιες συζητήσεις”.

Όταν μάλιστα ξεκίνησαν από την ομάδα της εκπομπής περαιτέρω ερωτήσεις για τα περιουσιακά του γνωστού ηθοποιού, η Σάντρα δεν έκρυψε την ενόχλησή της: “Ρε παιδιά, να σας ρωτήσω κάτι; Θα σας κάνω ανάλυση του τι θα συζητήσω με τις αδελφές μου; Γιατί επιμένετε τόσο πολύ ρε Σταματίνα;

Σου απάντησα σε κάτι και θέλετε να σας απαντήσω σε κάτι που δεν υφίσταται. Σας απαντάω και με ρωτάται ξανά το ίδιο πράγμα. Ό,τι και να συμβαίνει είναι κάτι που αφορά εμένα και τις αδελφές μου, αν συμβαίνει κάτι, και δεύτερον, μίλησα πολύ γενικά. Κανένα απολύτως θέμα με την Αλίκη δεν υπάρχει, ίσα ίσα. Με την Αλίκη είμαστε πάρα πολύ καλά όλες και της συμπαραστεκόμαστε όσο μπορούμε”.

Δείτε το βίντεο: