«Ενώπιος Ενωπίω»: Επιστρέφει ο Νίκος Χατζηνικολάου
Νέα

«Ενώπιος Ενωπίω»: Επιστρέφει ο Νίκος Χατζηνικολάου

«Ενώπιος Ενωπίω»: Επιστρέφει ο Νίκος Χατζηνικολάου

Πότε κάνει πρεμιέρα;

Ο Νίκος Χατζηνικολάου επιστρέφει στο καθιερωμένο του ραντεβού με προσωπικότητες από όλους τους χώρους της ζωής του τόπου για να βάλει, και πάλι, τη δημοσιογραφική του σφραγίδα σε συνεντεύξεις που θα γίνουν σημείο αναφοράς και θα προκαλέσουν αίσθηση.

Την Πέμπτη 6 Οκτωβρίου, στις 23:00, η εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω», η οποία πρωταγωνιστεί στη μικρή οθόνη για περισσότερες από τρεις δεκαετίες, θα είναι και πάλι στους τηλεοπτικούς μας δέκτες.

Συναντήσεις με πρόσωπα που ξεχωρίζουν για τη σπουδαία τους διαδρομή, καλεσμένοι που αναδεικνύουν άγνωστες πλευρές της ζωής τους, εξομολογήσεις που θα συγκινήσουν με την αλήθεια τους, συνεντεύξεις με αποκαλύψεις που θα συζητηθούν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή δεν θα είναι η μοναδική εκπομπή που θα παρουσιάζει. Όπως αποκάλυψε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και το The 2Night Show, «Φέτος θα υπάρχει και μια δεύτερη εκπομπή, το “Πρόσωπο με πρόσωπο” με πολιτικές συνεντεύξεις και πολιτικά πάνελ. Η πρώτη έρχεται σε πολύ λίγο και θα είναι με τον πρωθυπουργό και στη συνέχεια τους αρχηγούς των κομμάτων. Θα είναι μία από τις επόμενες Πέμπτης και θα είναι κάθε Πέμπτη. Μία θα είναι το “Ενώπιος Ενωπίων” και μία το “Πρόσωπο με πρόσωπο”, ανάλογα την επικαιρότητα».