Έντονος διάλογος στο πλατό του Love it: «Είπατε ότι ο Νίκος είναι το σκυλάκι μου» κατηγόρησε ο Τζέιμς – Απάντησε η Μαλέσκου
Νέα

Έντονος διάλογος στο πλατό του Love it: «Είπατε ότι ο Νίκος είναι το σκυλάκι μου» κατηγόρησε ο Τζέιμς – Απάντησε η Μαλέσκου

Έντονος διάλογος στο πλατό του Love it: «Είπατε ότι ο Νίκος είναι το σκυλάκι μου» κατηγόρησε ο Τζέιμς – Απάντησε η Μαλέσκου

Η παρουσιάστρια προσπάθησε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους, ωστόσο εκείνος κοίταζε το ρολόι για να σηκωθεί να φύγει

Με τις καλύτερες των διαθέσεων υποδέχτηκε η Ιωάννα Μαλέσκου τον Τζέιμς Καφετζή στο Love It, ωστόσο η εξέλιξη δεν ήταν εκείνη που περίμενε η παρουσιάστρια, καθώς ο πρώην Survivor φάνηκε ότι είχε πάει με σκοπό να «κατηγορήσει» την εκπομπή για το πώς διαχειρίστηκε τη σχέση του με τους Άννα Μαρία Βέλλη και Νίκο Μπάρτζη, αλλά και τη συμπεριφορά του Αλέξη Παππά.

«Εσείς βλέπετε τι δείχνει η τηλεόραση και σχολιάζετε αυτά. Για παράδειγμα στο σκηνικό με τον Παππά, που εστιάσατε στο αν έχει σχέση με την Άννα Μαρία και όχι σε αυτά που λέει που είναι μισογυνήστικα και σεξιστικά, για εμένα αυτό ήταν λάθος», κατηγόρησε την εκπομπή ο Τζέίμς με την Ιωάννα Μαλέσκου να απαντά:

«Κάνεις κάποιο λάθος ή μάλλον δεν έχεις δει». Ο πρώην Survivor με τη σειρά του είπε: «Έχω δει ότι εγώ και ο Νίκος προωθούσαμε τη φιλία, όλη η Ελλάδα λέει για την πραγματική φιλία εμένα και του Νίκου και εσείς είστε αυτοί που είπατε ότι ο Νίκος είναι το σκυλάκι μου».

«Μάλλον πρέπει να τα ξαναδείς και γιατί όχι να του δώσουμε και το υλικό», του απευθύνθηκε η παρουσιάστρια, με τον ίδιο να συνεχίζει: «Έχω δει βιντεάκι».

«Ή σου τα είπαν λάθος, ή δεν έχεις δει τα σωστά αποσπάσματα», τόνισε η Ιωάννα Μαλέσκου.

«Η άποψή μου για το Survivor είναι ότι είναι ένα κοινωνικό πείραμα. Τώρα το ότι βγαίνουν πάρα πολλά άτομα και λένε ότι είναι το μοντάζ ή δεν ήμουν ο πραγματικός εαυτός μου διαφωνώ. Αν κάποιον δεν τον συμφέρει θα τα πει αυτά. Ο Παππάς είπε ότι το μοντάζ δεν τον ευνόησε, δεν τον έβαλε το μοντάζ να πει την Άννα Μαρία καρκίνωμα. Οι δικοί μου στεναχωριόντουσαν με αυτά τα πράγματα που άκουγαν και σταμάτησαν να βλέπουν την εκπομπή σας. Για κάποιον λόγο υπήρχε προκατάληψη με εμάς τους τρεις και αυτό πιστεύω κι εγώ. Αυτό που μου έκανε μεγάλη εντύπωση είναι ότι όταν βγήκα δεχόμουν μηνύματα να δω αποσπάσματα από την εκπομπή», επεσήμανε ο Τζέιμς.

«Εμπάθεια δεν έχουμε με κανέναν. Για να βλέπω αυτήν την κάθετη τοποθέτηση σε εμάς, άδικη ξεκάθαρα, είναι γιατί είχαμε πρωτογενές υλικό. Επειδή ως εκπομπή για όλα τα τηλεοπτικά προγράμματα και όλους τους ανθρώπους που μας έχουν εμπιστευτεί, δεν έχουμε φερθεί ποτέ άδικα, αισθάνομαι ότι είσαι άδικος απέναντί μου. Βλέπω ότι κοιτάς το ρολόι σου να φύγεις θέλω να σε ευχαριστήσω. Με στεναχώρησες πολύ, στεναχωριέμαι ως Ιωάννα γιατί δεν είναι ο χαρακτήρας μου έτσι», είπε μεταξύ άλλων η Μαλέσκου, ενώ εκείνος δεν περίμενε καν το break ή να παίξει το επόμενο θέμα και σηκώθηκε από τον καναπέ και αποχώρησε.

https://streamable.com/masnhy