Νέα

Έρρικα Πρεζεράκου: «Μετά το αποτέλεσμα στο J2US ήμουν πάρα πολύ στενοχωρημένη»

Έρρικα Πρεζεράκου: «Μετά το αποτέλεσμα στο J2US ήμουν πάρα πολύ στενοχωρημένη»

Γιατί πιστεύει ότι στο σόου υπήρχαν δύο μέτρα και δύο σταθμά;

Η Έρρικα Πρεζεράκου και ο Άρης Μακρής πλησίασαν στην πηγή αλλά δυστυχώς δεν κατάφεραν να πιουν νερό αφού ήταν το δεύτερο ζευγάρι που αποχώρησε εχθές από το Just The 2 Of Us.

Σήμερα, η όμορφη αθλήτρια βρέθηκε καλεσμένη στο “Έλα Χαμογέλα” και εξέφρασε τα πρώτα της συναισθήματα μετά το αποτέλεσμα.

Όμως, στο πλατό πήγε… ασυνόδευτη, χωρίς τον Άρη Μακρή που σε συνδυασμό με το ότι δεν μίλησε στις κάμερες στα backstage προκάλεσε την εντύπωση ότι πήρε “βαρέως” την αποχώρηση από το σόου.

Βέβαια, η ντάμα του εξήγησε ότι έγιναν όλα πολύ γρήγορα και ότι δεν κρύβεται καμία κακή πρόθεση πίσω από τις ενέργειές του.

“Είναι καλά, δεν περιμέναμε ότι θα γίνει αυτό. Ήμασταν σε σοκ και απλά ντύθηκε και έφυγε. Νομίζω δεν συντονίστηκε ποτέ ότι πρέπει να καθίσει στις κάμερες”, είπε.

“Μετά από αυτό που έγινε εγώ χθες ήμουν πάρα πολύ στενοχωρημένη οπότε φρόντισε λίγο να με παρηγορήσει και μετά πήγε ο καθένας στο σπίτι του”, συμπλήρωσε.

Μπορεί να επηρεάστηκε αρχικά αλλά τα “δώρα” που κέρδισε μέσα από το Just The 2 Of Us είναι πολλά περισσότερα και σίγουρα ανάμεσά τους είναι οι άνθρωποι με τους οποίους ήρθε σε επαφή.

Τα έβαλε κάτω και διαπίστωσε ότι εκτός από talent το συγκεκριμένο σόου αφορά και σε άλλα πράγματα κάτι που δικαιολογεί και την εξέλιξη των πραγμάτων.

“Μετά από λίγο συνειδητοποίησα ότι αυτό το σόου κινείται σε δύο ταχύτητες. Κινείται στο talent επίπεδο και στο επίπεδο του σόου. Υπάρχουν ζευγάρια με πολύ ωραία εικόνα και υπάρχει και το κομμάτι του πόσο εξελίχθηκες μέσα στο παιχνίδι. Εγώ σήμερα μπήκα σε έναν  επαναπροσδιορισμό με τον εαυτό μου και θεωρώ ότι αυτό που έγινε χθες ήταν για μένα το καταλληλότερο”.

“Είναι σαν δύο μέτρα και δύο σταθμά που ελπίζω πραγματικά στο επόμενο που θα γίνει να μην υπάρχει αυτό γιατί θεωρώ ότι και οι άνθρωποι που έφυγαν δυσκολεμένοι ήταν επειδή υπήρχε ένα μπέρδεμα”, συνέχισε.

“Ενώ μπήκα να πάρω χαρά περισσότερο έχω ευγνωμοσύνη γιατί πήρα πολλά μαθήματα από τη μία και από την άλλη μου έδωσε πάρα πολλά “δώρα” και τα “δώρα” ήταν οι άνθρωποι”.

https://streamable.com/ry694t

Όπως παραδέχτηκε, σίγουρα υπήρξαν στιγμές που η ανταγωνιστικότητά της – λόγω και του πρωταθλητισμού – βγήκε προς τα έξω και την έκανε να νιώθει αδικημένη με την κριτική, ωστόσο, τόνισε ότι στο τέλος σημασία έχει η βούληση του κόσμου, η οποία αυτό το διάστημα κινείται σε κάτι που του προκαλεί χαρά κι όχι απαραίτητα στο πιο άρτιο αποτέλεσμα.

https://streamable.com/gzosxw

Exit mobile version