Ετεοκλής Παύλου: «Η αναπηρία δεν είναι εμπόδιο για την τηλεόραση ούτε για να κυνηγήσεις τα όνειρά σου»
Νέα

Ετεοκλής Παύλου: «Η αναπηρία δεν είναι εμπόδιο για την τηλεόραση ούτε για να κυνηγήσεις τα όνειρά σου»

Ετεοκλής Παύλου: «Η αναπηρία δεν είναι εμπόδιο για την τηλεόραση ούτε για να κυνηγήσεις τα όνειρά σου»

Εξήγησε τους λόγους που αποφάσισε να ασχοληθεί με την τηλεόραση

Ένα διαφορετικό q&a έκανε ο Ετεοκλής Παύλου στο Instagram και με αφοπλιστική ειλικρίνεια απάντησε όλες τις ερωτήσεις των followers του.

Η ερώτηση που παρότρυνε τους διαδικτυακούς του φίλους να τον ρωτήσουν ότι θέλουν συνοδευόταν από μια παλιά φωτογραφία του, μετά από την δύσκολη περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του.

Στη φωτογραφία απεικονίζεται με παραπάνω κιλά και η περιέργεια του κοινού για το πώς τα έχασε ήταν αναμενόμενη.

«Δεν ήταν θέμα παχυσαρκίας. Λόγω μακροχρόνιας νοσηλείας και ύστερα από περίπου 15 χειρουργεία στην κοιλιακή χώρα και πάνω από 500 ράμματα στην κοιλιά και φυσικά με την πολύ βαριά αγωγή που έπαιρνα για να αντέξω τους πόνους, τα κιλά ήταν αναμενόμενα», ήταν μια από τις απαντήσεις του.

Και συνέχισε: «Δεν υπάρχει μεγαλύτερο κίνητρο από την ίδια τη ζωή. Στο νοσοκομείο βγαίνοντας μου είπε ένα παιδί που πλέον ήμασταν φίλοι, αλλά δυστυχώς είχε διαφορετική εξέλιξη “Ετεοκλή σε παρακαλώ μην αφήσεις ούτε μια μέρα να περάσει χωρίς να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό.

Το οφείλεις σε εμάς που δεν έχουμε τη δυνατότητα όσο και εάν το θέλουμε. Δεν θα το ξεχάσω ποτέ!».

Φυσικά από τις ερωτήσεις δεν έλειπε και η απόφασή του να ασχοληθεί με την τηλεόραση, μιας και τη φετινή τηλεοπτική σεζόν παρουσιάζει μαζί με τη σύζυγό του, Ελένη Χατζίδου, το Breakfast@Star.

«Όταν ήμουν στο νοσοκομείο το διάστημα της αποκατάστασης, γνώρισα πολλά παιδιά με αναπηρίες. Βλέπαμε τηλεόραση και μου έλεγαν πως παλαιότερα είχαν όνειρο να ασχοληθούν με την τηλεόραση αλλά τώρα με αυτό που τους συνέβη σιγά μην τους θέλει κανείς.

Ένας από τους λόγους που θέλησα να μπω στον χώρο είναι να δείξω σε αυτά τα παιδιά πως μπορούν και εκείνα να τα καταφέρουν και να μην σταματάνε να κυνηγούν τα όνειρά τους.

Η αναπηρία δεν είναι εμπόδιο!».