Εύη Σαλταφερίδου: Το άγνωστο περιστατικό στο Survivor All Star –  «Τον έβρισε αισχρά, μίλησε για τη μάνα του, τη φάρα του»
Νέα

Εύη Σαλταφερίδου: Το άγνωστο περιστατικό στο Survivor All Star – «Τον έβρισε αισχρά, μίλησε για τη μάνα του, τη φάρα του»

Εύη Σαλταφερίδου: Το άγνωστο περιστατικό στο Survivor All Star –  «Τον έβρισε αισχρά, μίλησε για τη μάνα του, τη φάρα του»

Ένα άγνωστο παρασκήνιο από το Survivor All Star αποκάλυψε η Εύη Σαλταφερίδου και αφορά ένα απαράδεκτο περιστατικό με συμπαίκτη της.

Συγκεκριμένα κάποιος από τους παίκτες προχώρησε σε κατάπτυστες προσβολές ρος κάμεραμαν του ριάλιτι θίγοντας ακόμη και τη χώρα καταγωγής του.

Σε σχετική ερώτηση που δέχτηκε σε Q&A της απάντησε:

«Αυτό το θέμα δεν θα το άνοιγα να το αναλύσω, είναι η αλήθεια, γιατί θεωρούσα ότι ήταν βαρύ σαν περιστατικό αλλά από τη στιγμή που πλέον έχουν μαθευτεί όλα θεωρώ ότι και γω μπορώ να πάρω μέρος».

«Έβρισε αυτόν τον άνθρωπο, ο οποίος είναι συνεργάτης της παραγωγής πάρα πολλά χρόνια και εγώ τον είχα και το 2018 και είναι ένας γλυκύτατος άνθρωπος. Τον έβρισε όντως αισχρά γιατί μίλησε για την μάνα του, για το σπίτι του, για την φάρα του και την χώρα του γενικά. Τώρα από εκεί και πέρα εμείς σαν παίκτες δεν μπορούσαμε να κάνουμε κάτι παραπάνω παρόλο που το ζητήσαμε γιατί θέλαμε να δείξουμε για ποιο λόγο εναντιωνόμαστε σε αυτόν τον παίκτη. Το καλό είναι ότι ήρθε ο Ατζούν και έκανε την παρατήρηση του αλλά ο κόσμος αυτά δεν τα βλέπει, δυστυχώς» ανέφερε η πρώην survivor.