Νέα

Fame Story: Οι πρώτες συζητήσεις για την επιστροφή του

Fame Story: Οι πρώτες συζητήσεις για την επιστροφή του

Η διερευνητική κίνηση του Νίκου Κοκλώνη στην εταιρεία παραγωγής

Μπορεί να έχουν περάσει πολλά χρόνια από τότε που είδαμε το τελευταίο Fame Story στην ελληνική τηλεόραση, αλλά τώρα φαίνεται πως έχουν ξεκινήσει συζητήσεις για την επιστροφή του. Όπως αποκάλυψε ο Χάρης Λεμπιδάκης στην εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται» αν οι συζητήσεις ευδοκιμήσουν δεν αποκλείεται να δούμε το come back του talent show τον Σεπτέμβριο του 2021.

Ο δημοσιογράφος, μάλιστα, ρώτησε και τη Ναταλία Γερμανού που στο παρελθόν είχε παρουσιάσει το μουσικό show, αν θα το σκεφτόταν και πάλι. «Αν το Fame Story γίνονταν στον Alpha θα το συζητούσα, αν γινόταν σε άλλο κανάλι θα έλεγα όχι», είπε χαρακτηριστικά η Ναταλία Γερμανού.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, πάντως, τα δικαιώματα του Fame Story ανήκουν στον ANT1, αλλά επειδή υπάρχει μια αδράνεια, αναφέρεται ότι ο Νίκος Κοκλώνης έχει κάνει διερευνητικά μια κίνηση και μια επικοινωνία με την εταιρεία παραγωγής που είναι ξένη και περιμένει μια απάντηση για το αν μπορεί να πάρει τα δικαιώματα του show.

Το σίγουρο πάντως, είναι ότι ο ANT1 δεν σκέφτεται να βγάλει το Fame Story μιας και υπάρχει η απόφαση να επιστρέψει «Η φάρμα».

https://streamable.com/85ssti

Exit mobile version