Γιάννης Τσιμιτσέλης: “Η Βάσω και η Κατερίνα δεν τα… πάνε”
Νέα

Γιάννης Τσιμιτσέλης: “Η Βάσω και η Κατερίνα δεν τα… πάνε”

Γιάννης Τσιμιτσέλης: “Η Βάσω και η Κατερίνα δεν τα… πάνε”

Κόντεψε να πνιγεί ο ηθοποιός από την ερώτηση του Θέμη Γεωργαντά

“Είμαι ερωτευμένος με την κόρη μου” ήταν από τα πρώτα πράγματα που είπε για την Εύα του ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, στο τραπέζι του Θέμη Γεωργαντά στο After Dark.

O ηθοποιός μίλησε με λόγια λατρείας για το παιδί του που όπως είπε μοιάζει στην πρώην σύζυγό του, Βάσω Λασκαράκη και έχει πάρει από εκείνην την οργάνωση που ο ίδιος δεν έχει.

“Με την Εύα είμαι υπερπλήρης” δήλωσε και ομολόγησε ότι δεν έχει αρκετό χρόνο για να τη βλέπει με αποτέλεσμα να παραπονιέται.

Τι είπε για το ενδεχόμενο να αποκτήσει δεύτερο παιδί; “Μεγάλη μπουκιά φάε” είπε χαρακτηριστικά αλλά όπως εξήγησε η Εύα δεν ήταν “κατόπιν παραγγελίας, προέκυψε”, άρα υπό αυτήν την έννοια δεν έχει προγραμματίσει να αποκτήσει άλλο παιδί με την νυν σύντροφό του Κατερίνα Γερονικολού.

“Αν είναι θε να ρθει”, είπε.

Και μιας και η συζήτηση πήγε στην Κατερίνα, ο ηθοποιός κόντεψε να πνιγεί όταν ο Θέμης Γεωργαντάς τον ρώτησε πώς τα πάνε η Βάσω και η Κατερίνα.

“Η Βάσω και η Κατερίνα δεν τα… πάνε” είπε και εξήγησε ότι ούτε επαγγελματικά θα συναντηθούν ποτέ.

https://streamable.com/z09yi

Όσο για το “Εξομολογητήριο”, ο Γιάννης δήλωσε ότι το πιο ωραίο πράγμα στο σώμα της Κατερίνας είναι το πρόσωπο και το κεφάλι της γιατί έχει μια γλύκα που τον ηρεμεί.

Αυτό όμως που δεν του αρέσει στη σύντροφό του είναι η πειθαρχία και η οργάνωση που έχει η οποία όμως δεν “συνάδει με τον πραγματικό κόσμο”.

Το τελευταίο ψέμα που είπε στην κόρη του είναι ότι έχει δουλειά ενώ η πιο βαρετή ερώτηση που του κάνουν είναι αν θα παντρευτεί.

https://streamable.com/mkqyk