Γιώργος Γεροντιδάκης για «Άγριες Μέλισσες»: «Ο Μελέτης παθαίνει κρίσεις πανικού γιατί δεν μπορεί να εκφράσει τον εσωτερικό του κόσμο»
Νέα

Γιώργος Γεροντιδάκης για «Άγριες Μέλισσες»: «Ο Μελέτης παθαίνει κρίσεις πανικού γιατί δεν μπορεί να εκφράσει τον εσωτερικό του κόσμο»

Γιώργος Γεροντιδάκης για «Άγριες Μέλισσες»: «Ο Μελέτης παθαίνει κρίσεις πανικού γιατί δεν μπορεί να εκφράσει τον εσωτερικό του κόσμο»

«Αυτός ο ήρωας έχει κάνει τεράστια διαδρομή. Είναι ένα παιδί που ζητά οικογένεια και στήριξη»

Ο Γιώργος Γεροντιδάκης, ο Μελέτης από τις Άγριες Μέλισσες, ήταν καλεσμένος στο «Πρωινό» και μίλησε για τον ρόλο του αλλά και τη ζωή του.

Ο Γιώργος Λιάγκας καθώς τον υποδέχθηκε στάθηκε δίπλα του ώστε να μετρήσει το ύψος του… λέγοντας: «Εσύ όντως είσαι 1,92» και ο ηθοποιός του είπε: «Στην εφηβεία μέσα σε ένα καλοκαίρι πήρα 20 πόντους. Με πονούσαν τα κόκαλα από το απότομο ύψος».

Όταν ξεκίνησε να δουλεύει στο θέατρο δεν έβγαζε αρκετά χρήματα με αποτέλεσμα να αναγκαστεί να δουλέψει στο σουβλατζίδικο του πατέρα του στον Πειραιά για να έχει χαρτζιλίκι.

Για τα πέντε αδέλφια που έχει σχολιάζει: «Ως πρώτος και μεγαλύτερος αδελφός οφείλω να προσέχω τα αδέλφια μου. Βέβαια βοηθάμε ο ένας τον άλλον», και συνέχισε:

«Ένας από τους λόγους που με έχει σκληραγωγήσει η ζωή είναι και το γεγονός ότι έπρεπε να διαχειρίζομαι από μικρός τα συναισθήματά μου».

Όσον αφορά τη δουλειά που κάνει, δεν ήταν κάτι που επέλεξε ο ίδιος καθώς πιστεύει πως η ίδια η δουλειά τον επέλεξε. Συγκεκριμένα είπε: «Νομίζω ότι η δουλειά που κάνω με επέλεξε. Πήγα εντελώς τυχαία σε ένα κάστινγκ και με διάλεξαν ανάμεσα σε 200 υποψήφιους».

Οι γονείς του μιλάνε ισπανικά γιατί όπως λέει: «η μητέρα μου είναι από τη Βενεζουέλα, είχε γεννηθεί εκεί, Ελληνίδα μετανάστρια και η δεύτερη γυναίκα του πατέρα μου είναι από Χιλή. Μιλάμε όλοι ισπανικά».

Για τον ρόλο του Μελέτη στις «Άγριες Μέλισσες»

Ο Μελέτης είναι ένας από τους βασικούς ρόλους της σειράς.

«Αυτός ο ήρωας έχει κάνει τεράστια διαδρομή. Είναι ένα παιδί που ζητά οικογένεια και στήριξη. Ο χαρακτήρας που παίζω έχει ένα πατέρα που τον πέταξε και μια μητέρα που τον αγάπησε αλλά αποφάσισε να δώσει τέλος στη ζωή της, οπότε αυτό δείχνει πως δεν τον αποδέχθηκε. Είναι ένα παιδί που δεν τον έχουν αγγίξει και του έχουν γυρίσει την πλάτη. Είναι μόνος του και δεν έχει ανθρώπους δίπλα του να τον συμβουλέψουν».

«Ο Μελέτης παθαίνει κρίσεις πανικού γιατί δεν μπορεί να εκφράσει τον εσωτερικό του κόσμου. Προσπαθεί να ισορροπήσει τον πόνο τον σωματικό με τον πόνο της ψυχής».

Τι γνώμη όμως έχει ο ίδιος για τον γάμο;

«Ο γάμος είναι μια επισημοποίηση, ένα γλέντι για τους άλλους. Δεν είναι αναγκαστικό. Επειδή έχω υπάρξει σε χωρισμένη οικογένεια, είναι πολύ σοβαρή υπόθεση ο γάμος. Δεν νιώθω ακόμα αρκετά έτοιμος για να κάνω παιδί».

Για το ελληνικό #metoo: «Σταθήκαμε με τους ανθρώπους που δέχτηκαν όλο αυτό το αχαρακτήριστο πράγμα. Πρέπει να σταματήσουμε να μιλάμε και να ακούσουμε αυτούς που μίλησαν. Ζούμε σε ένα κόσμο που τρέχουν οι πληροφορίες και πρέπει να έχεις το χρόνο να δεις πως θα στηρίξεις όλους αυτούς τους ανθρώπους. Τάσσομαι υπέρ αυτών των ανθρώπων και πρέπει να τους ακούσουμε και να τους αγκαλιάσουμε».