Γιώργος Λιάγκας: “Κατάλαβα ότι ο κόσμος είχε δίκιο, ακόμα και αυτοί που μου ευχήθηκαν να πάθω καρκίνο”
Νέα

Γιώργος Λιάγκας: “Κατάλαβα ότι ο κόσμος είχε δίκιο, ακόμα και αυτοί που μου ευχήθηκαν να πάθω καρκίνο”

Γιώργος Λιάγκας: “Κατάλαβα ότι ο κόσμος είχε δίκιο, ακόμα και αυτοί που μου ευχήθηκαν να πάθω καρκίνο”

"Απογοήτευσα ανθρώπους που πίστευαν σε μένα"

Καλεσμένος του Θέμη Γεωργαντά ήταν ο Γιώργος Λιάγκας.

Από τα πρώτα πράγματα που του ζήτησε ο Θέμης να σχολιάσει ήταν πώς δέχτηκε την πρόταση του ΣΚΑΪ να κάνει εκπομπή infotainment, με την προϋπόθεση ότι δεν θα ήταν ευθέως απέναντι από την πρώην σύζυγό του, Φαίη Σκορδά.

Μεγάλο μέρος της συζήτησης στράφηκε σε ό,τι συνέβη στην “αποφράδα” εκπομπή με το περιστατικό ασέλγειας εις βάρος κοπέλας στο ΑΠΘ.

“Δεν χάσαμε το μέτρο γιατί δεν καταλάβαμε ποτέ ποιο είναι το μέτρο. Δεν κατάλαβε κανένας μας ότι το γεγονός αυτό είχε μια πολύ σοβαρή διάσταση. Κι αν οικτίρω τον εαυτό μου από τότε κάθε βράδυ, κι αν έχω χάσει τον ύπνο μου κι αν έχω χάσει 6-7 κιλά -αυτό είναι το καλό της ιστορίας- κι αν είμαι πάρα πολύ και βαθιά στεναχωρημένος είναι γιατί δεν καταλάβαμε ότι αυτό το γεγονός είχε μια σοβαρή διάσταση. Βγάλαμε από το μυαλό μας εκείνη την ώρα ότι υπάρχει και μια κοπέλα στο πλάνο”, είπε.

“Ο κόσμος είχε δίκιο”

“Ο ένας έκοβε και ο άλλος έραβε και βγήκε αυτό το αποτέλεσμα. Ποτέ δεν διακωμωδήσαμε την κοπέλα. Καταγγείλαμε την πράξη, εννοείται. Όταν καταλάβαμε ότι κάναμε πλάκα με ένα γεγονός πάρα πολύ σοβαρό την επόμενη μέρα ζητήσαμε συγγνώμη, τη μεθεπόμενη, έχω ζητήσει πάνω από 5-6 φορές ειλικρινά συγγνώμη και μετά ακολούθησε ένας χαμός στα social media, ως ένα βαθμό απόλυτα δικαιολογημένα διότι θίξαμε ανθρώπους που πίστευαν σε μένα, με έχουν παρακολουθήσει σε μια πορεία πολλών χρόνων να πρωταγωνιστώ στην τηλεόραση. Είμαι ένας άνθρωπος που έχω πει τη γνώμη μου και τσιμπημένα αλλά πάντα με ευπρέπεια και χωρίς να έχω σκοπό να προσβάλω κάποιον.

Συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες, είμαι απόλυτα ειλικρινής μαζί σου. Όταν μετά κατάλαβα ότι είμαι ένας πατέρας με παιδιά και μου συνέβη όλο αυτό το πράγμα τρελάθηκα διπλά και τριπλά και κατάλαβα ότι όλος αυτός ο κόσμος έχει δίκιο ακόμα και αυτός ο κόσμος που υπερέβαλε και μου ευχόταν να πάθω καρκίνο εγώ, τα παιδιά μου, να πεθάνουμε”, είπε μεταξύ άλλων.

“Δεν ξέρω αν θα το ξεπεράσω”

Μίλησε και για την επίθεση του Ρουβίκωνα και εξήγησε ότι θα μπορούσε να είχε συναντηθεί μαζί τους αφού είχε φύγει από το σπίτι του με τον ένα του γιο λίγη ώρα πριν γίνει το περιστατικό.

“Άγρια πράγματα τα οποία ως ένα βαθμό τα δικαιολογώ, γιατί ήταν λάθος αυτό που κάναμε και το λάθος το πληρώνω. Έχω να κοιμηθώ καλά από τις 7 Νοεμβρίου και δεν ξέρω αν θα το ξεπεράσω ποτέ”.

“Το άλλοθι που δίνω στον εαυτό μου είναι ότι δεν υπήρχε καμία μα καμία πρόθεση, δεν ήταν θέση μου αυτό. Και στις ανθρωποκτονίες ακόμα κρίνεται και η πρόθεση και δεν υπήρχε πρόθεση” είπε.

“Ο τελευταίος που θα μπορούσε να κάνει πλάκα με μια γυναίκα είμαι εγώ και αυτό είναι που με τυραννάει ακόμα περισσότερο. Ελπίζω μια μέρα να το ξεπεράσω και ο κόσμος να μου δώσει το δικαίωμα να με συγχωρήσει. Ήταν μια κακή τηλεοπτική στιγμή. Ήταν σαν να έπεσε μαύρο σε μια τηλεοπτική παρέα”.

https://streamable.com/zwzun

Πώς σχολίασε τα τηλεοπτικά πρόσωπα;

“Το ‘Ευτυχείτε’ ποιο είναι;” ρώτησε με απορία τον Θέμη Γεωργαντά για να του εξηγήσει ότι πρόκειται για την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου.

“Δεν είναι αισθητικά η τηλεόραση που μου αρέσει. Η Κατερίνα μου αρέσει σαν παρουσιάστρια και πιστεύω ότι έχει πορεία στην τηλεόραση”.

“Δε σημαίνει πως ό,τι κάνει νούμερα είναι καλό ούτε ό,τι δεν κάνει είναι κακό” και έφερε ως παράδειγμα την Ελεονώρα Μελέτη που πέρσι έκανε νούμερα και φέτος όχι αλλά παραμένει η ίδια και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου που του συνέβη το αντίθετο αλλά είναι ο ίδιος Γρηγόρης με καλό lead in από τις “Μέλισσες”.

Για το Big Brother είπε ότι το κανάλι κάνει πάρα πολύ μεγάλη μελέτη για τους χαρακτήρες.

Θεωρεί τη Φαίη Σκορδά την καλύτερη παρουσιάστρια μετά τη Μενεγάκη, ενώ είπε ότι η Βίκυ Χατζηβασιλείου “γκρινιάζει πάρα πολύ και δεν της αξίζει γιατί είναι πολύ καλή παρουσιάστρια”.

Για τον Νίκο Μουτσινά είπε ότι “είναι η χρονιά του”.

Για το ζεύγος Βαρθακούρη είπε ότι έχει καταλάβει ότι είναι ερωτευμένοι αλλά δεν θα μπορούσε να του πουν ή να πει τα λόγια που ανταλλάσσουν μεταξύ τους ενώ όπως είπε πιστεύει ότι η Αντελίνα θα δεχτεί τηλεοπτικές προτάσεις να κάνει εκπομπή μόνη της.

https://streamable.com/vbwjy

Τι απάντησε στις “αμαρτωλές” ερωτήσεις του “Εξομολογητηρίου”;

Πιο σέξι Ελληνίδα για τον Γιώργο Λιάγκα είναι η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, δεν έχει κάποιο dating application στο κινητό του, ούτε έχει σύντροφο αυτήν την περίοδο.

Με άριστα το 10 έδωσε στον εαυτό του 7 ως εραστή.

“Έχω κλάψει πολύ τον τελευταίο καιρό”, ομολόγησε.

Φετίχ του είναι τα μακριά δάχτυλα των χεριών και οι λεπτοί αστράγαλοι στις γυναίκες ενώ είχε πολλές ερωτικές φαντασιώσεις με καλεσμένες του.

Προτιμά το σεξ στο φως διότι θέλει να βλέπει τις αντιδράσεις του άλλου ανθρώπου είπε.

https://streamable.com/3v13m