Γιώργος Μαυρίδης: «Θα μοιραστώ τη φωτογραφία που αποδεικνύει ότι κρατήθηκα σε κελί όταν θα έρθει η ώρα»
Νέα

Γιώργος Μαυρίδης: «Θα μοιραστώ τη φωτογραφία που αποδεικνύει ότι κρατήθηκα σε κελί όταν θα έρθει η ώρα»

Γιώργος Μαυρίδης: «Θα μοιραστώ τη φωτογραφία που αποδεικνύει ότι κρατήθηκα σε κελί όταν θα έρθει η ώρα»

Όσα είπε στη Σίσσυ Χρηστίδου για την περιπέτειά του και η απάντησή του στην Πρεσβεία του Μεξικού

Με τη δικηγόρο του εμφανίστηκε στο «Έλα, Χαμογέλα» ο Γιώργος Μαυρίδης που θέλησε να πει τη δική του εκδοχή για το τι έγινε στο περιβόητο ταξίδι του στο Μεξικό.

Ο παρουσιαστής διηγήθηκε με κάθε λεπτομέρεια τι ακριβώς του συνέβη παρόλο που όμως ομολόγησε ήθελε να το «λήξει».

Ο Γιώργος εξήγησε πώς από τη στιγμή που έφτασαν στο διεθνές αεροδρόμιο της πόλης του Μεξικού, πέρασαν μια απίστευτη ταλαιπωρία, με αποκορύφωμα τον εγκλεισμό τους σε ένα λευκό κελί χωρίς παράθυρο και χωρίς δυνατότητα προστασίας από τον κορονοϊό.

Αφού κατάφεραν να κάνουν χρήση του δικαιώματος για τηλέφωνο εκείνος πήρε τον ταξιδιωτικό του πράκτορα και κάποιος από την ομάδα του με τους συγγενείς.

Το ελληνικό προξενείο, όπως ανέφερε, τους έδωσε δικηγόρο που δεν φάνηκε να βοηθά αλλά να υπερασπίζεται τις μεξικανικές Αρχές.

Ο παρουσιαστής εξήγησε και πώς κατάφερε να έχει στα χέρια του φωτογραφία του χώρου όπου κρατήθηκε χωρίς περαιτέρω διευκρινίσεις για τους λόγους και μάλιστα την έδειξε στη Σίσσυ Χρηστίδου.

Η φωτογραφία τραβήχτηκε με δανεικό κινητό καθώς το δικό του είχε κατασχεθεί.

«Θα μοιραστώ τη φωτογραφία που αποδεικνύει ότι κρατήθηκα σε κελί όταν θα έρθει η ώρα» είπε.

«Δεν με πειράζει η ταλαιπωρία. Αυτό που με ενοχλεί είναι να μην προσπαθείς να με βγάλεις ψεύτη, μην παίζεις με την ηθική μου. Από δω και πέρα όποιος το ξανακάνει θα βγαίνω νόμιμα και θα μιλάω» δήλωσε αναφερόμενος στην επίσημη ανακοίνωση της πρεσβείας του Μεξικού στην Ελλάδα.

Ο Γιώργος Μαυρίδης διηγήθηκε μια ιστορία ενός συγκρατούμενού τους που εκδήλωσε την πρόθεσή του να αυτοκτονήσει εάν απελαθεί.

Ο παρουσιαστής εξήγησε ότι δεν ανέβηκε ποτέ στο αεροπλάνο και τον κατέβασαν επειδή έκανε καυγά. Όπως είπε δεν επιβιβάστηκε καν στο αεροπλάνο γιατί αρνήθηκε να πάει Αθήνα από τη στιγμή που ζήτησε να πάει Φρανκφούρτη.

https://streamable.com/lnmbi6

Η Ματίνα Μαλλά, η δικηγόρος του εξήγησε τις παρατυπίες που συνέβησαν κατά την κράτηση του παρουσιαστή και της ομάδας του αλλά και την παρέμβαση του αναπληρωτή υπουργού Εξωτερικών, ο οποίος έλαβε γνώση των γεγονότων από το διαδίκτυο.

«Όταν άνοιξα το κινητό μου όταν κατέβηκα στην Αθήνα αντιμετώπισα μια κατάσταση σοκ. Μέχρι που γράφτηκε ότι πήγα να περάσω ναρκωτικά. Δεν είχα καμιά διάθεση να το πάω κόντρα ούτε με το Μεξικό ούτε τους Μεξικανούς. Θα ήθελα πάρα πολύ η μεξικανική πρεσβεία στην Ελλάδα αντί να βγάζει ανακοινώσεις και να με βγάζει ψεύτη, να ψάξει διεξοδικά το θέμα και να βρει για ποιον λόγο είχε πρόβλημα δεν μας πέρασαν μέσα. Δεν θέλω να το συνεχίσω. Δεν θα κάνω τίποτα, δίνω τόπο, το λήγω», είπε χαρακτηριστικά.

https://streamable.com/6c78rc