GOT: Τι αποκάλυψε η Sansa Stark για τα μαλλιά των πρωταγωνιστών;
Νέα

GOT: Τι αποκάλυψε η Sansa Stark για τα μαλλιά των πρωταγωνιστών;

GOT: Τι αποκάλυψε η Sansa Stark για τα μαλλιά των πρωταγωνιστών;

Για τους φανατικούς του Game of Thrones, η Sophie Turner, φυσική ξανθιά, έχει ταυτιστεί με τον ρόλο της μαρκυμαλλούσας κοκκινομάλλας, Sansa Stark. Επί χρόνια, η Turner έβαφε τα μαλλιά της σε βαθύ κόκκινο για να υποδυθεί τη διάσημη ηρωίδα της πασίγνωστης σειράς. Άλλωστε σύμφωνα με το σενάριο, η Lady του Winterfell είχε πάντα κόκκινα μαλλιά.

Τώρα που το GOT οδεύει προς το τέλος του, η Turner έκανε μερικές αποκαλύψεις για τα μαλλιά της ίδιας και των συμπρωταγωνιστών της σε συνέντευξή της στο αμερικανικό InStyle.

https://www.instagram.com/p/Bsq034ABvvM/?utm_source=ig_web_copy_link

Η “βρώμικη” φήμη

Όπως αποκάλυψε η Turner, στις πρώτες σεζόν του GOT μπορούσε να λούζει τα μαλλιά της όποτε ήθελε διότι έπαιζε το ρόλο ενός αριστοκρατικού κοριτσιού. Αυτό όμως άλλαξε!

«Προς την 5η σεζόν άρχισαν να μου ζητούν να μη λούζω τα μαλλιά μου και ήταν πραγματικά αηδιαστικό. Τώρα φοράω περούκα για να μπορώ να λούζω τα μαλλιά μου όποτε θέλω, πράγμα υπέροχο. Αλλά ναι, για 2 χρόνια ζούσα με πολύ λαδωμένα μαλλιά», δήλωσε.

Όπως, μάλιστα, αποκάλυψε, την “έτρωγε” το κεφάλι της, ειδικά όταν στο γύρισμα χρησιμοποιούσαν ψεύτικο χιόνι που κολλούσε στα μαλλιά της!

Τα καλύτερα μαλλιά του GOT έχει…

«Ο Kit Harington. Ίσως είναι αυτός που περιποιείται τα μαλλιά του περισσότερο από οποιονδήποτε ξέρω στη σειρά», αποκάλυψε η Turner. Μάλιστα έτσι είναι και εκτός πλατό: «Είναι πωρωμένος με τα μαλλιά του. Πριν το κόκκινο χαλί πάντα θα τον δεις να στρίβει τις άκρες από τις μπούκλες του για να βεβαιωθεί ότι είναι τέλειες. Πάντα μας νευριάζει αυτό που κάνει», ανέφερε η ηθοποιός.

Όσο για το ποιου τα μαλλιά απαιτούν την περισσότερη προετοιμασία, η Turner ήταν σαφής: «Μάλλον της Emilia Clarke, διότι απαιτούν μία ειδική φαλακρή βάση, μετά μια περούκα και περίτεχνη δουλειά πάνω στην περούκα. Για την ακρίβεια τα δικά μου απαιτούσαν περισσότερη φροντίδα αυτή τη σεζόν επειδή η Emilia τα έβαψε ξανθά. Γενικά όμως όσοι φορούσαν περούκα έπαιρνε περισσότερο χρόνο η προετοιμασία τους».

Οι τρελές θεωρίες για τα μαλλιά του GOT

Σε ερώτηση για τις τρελές θεωρίες που βγάζουν οι φανς της σειράς για τους συμβολισμούς των μαλλιών των πρωταγωνιστών καθώς εξελίσσεται η σειρά και ειδικά της Sansa Stark, είπε:

«Είναι αλήθεια, υπάρχει κάποια σχέση. Για πολύ καιρό, τα μαλλιά της Sansa άλλαζαν σεζόν τη σεζόν, ανάλογα με το ποιος την επηρέαζε. Στα πρώτα επεισόδια ήταν μία Northerner στο Winterfell και φρόντιζε τη μητέρα της με μια απλή αλογοουρά. Μετά πήγε στο King’s Landing και έκανε μια τεράστια αλλαγή με ένα μεγάλο φωτοστέφανο σαν αυτό που φοράει η Βασίλισσα. Με το  Littlefinger, έβαψε τα μαλλιά της κόκκινα και φοράει πάντα μαύρα. Μετά πάει πίσω στο Winterfell και επιστρέφει στην αλογοουρά. Δημιούργησε τη δική της ταυτότητα στην 7η σεζόν που την κράτησε και στην 8η. Έχει αποφασίσει πια πώς θέλει τα μαλλιά της και επιτέλους είναι αρχηγός και influencer αντί να επηρεάζεται από τους άλλους».

Όσο για την τελευταία σεζόν του GOT και το τρέιλερ που μόλις κυκλοφόρησε, η Turner αποκάλυψε ότι τα μαλλιά της καθώς και του  Jon Snow και της Ayra σχετίζονται πολύ με το σενάριο: «Υπήρξε κάποιου είδους έκρηξη στο Winterfell. Ξαφνικά τα μαλλιά μας κάτι έπαθαν, τραβήχτηκαν προς τα πίσω και έμειναν εκεί. Η λιπαρότητα πραγματικά βοήθησε. Για την ακρίβεια, οι ήρωες δεν είχαν λούσει τα μαλλιά τους για τόσο καιρό που μόνο με ένα πέρασμα με τα χέρια πήγαιναν πίσω και έμεναν ακίνητα».

Game Of Thrones: Φρενίτιδα με το νέο teaser trailer