Όλγα Λαφαζάνη: Ανακοίνωσε και επίσημα τη συνεργασία της με το Happy Day
Νέα

Όλγα Λαφαζάνη: Ανακοίνωσε και επίσημα τη συνεργασία της με το Happy Day

Όλγα Λαφαζάνη: Ανακοίνωσε και επίσημα τη συνεργασία της με το Happy Day

Σε τι ρόλο θα τη δούμε;

Την ένταξή της από τη νέα σεζόν στην εκπομπή Happy Day ανακοίνωσε μέσα από ανάρτηση στο Instagram η Όλγα Λαφαζάνη.

Η γνωστή παρουσιάστρια, η οποία τα τελευταία χρόνια, απείχε από τα τηλεοπτικά δρώμενα επιστρέφει στην τηλεόραση γεμάτη όρεξη για δουλειά και ενθουσιασμό. Ωστόσο, παραδέχεται ότι το να αποχωριστεί τα παιδιά της πρόκειται να της κοστίσει αφού όλο αυτό το διάστημα είχε δώσει απόλυτη προτεραιότητα στην ανατροφή τους.

Αν και δεν ξεκαθάρισε τη θέση της στην εκπομπή αυτό που έχει ακουστεί είναι ότι πρόκειται να αναλάβει στήλη για μαμάδες με σχετική θεματολογία. Η Όλγα ανέβασε μία selfie από τις “επάλξεις” του Alpha φορώντας μάσκα γράφοντας:

“Πρώτη μέρα στη δουλειά μετά από 2 χρόνια και τα συναισθήματα ανάμεικτα !!! Από τη μια η χαρά , ο ενθουσιασμός , η όρεξη γι’ αυτό που αγαπώ τόσο πολύ ! Και από την άλλη οι τύψεις που φεύγω από τα παιδάκια μου μετά από τόσο καιρό που ήμουν μαζί τους συνέχεια στο σπίτι . Νιώθετε κι εσείς οι μανούλες έτσι , όταν ξεκινάτε πάλι δουλειά ;
#firstdayatwork #endofvacation #happyday #letsgetstartedbaby”

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Πρώτη μέρα στη δουλειά μετά από 2 χρόνια και τα συναισθήματα ανάμεικτα !!! Από τη μια η χαρά , ο ενθουσιασμός , η όρεξη γι’ αυτό που αγαπώ τόσο πολύ ! Και από την άλλη οι τύψεις που φεύγω από τα παιδάκια μου μετά από τόσο καιρό που ήμουν μαζί τους συνέχεια στο σπίτι . Νιώθετε κι εσείς οι μανούλες έτσι , όταν ξεκινάτε πάλι δουλειά ; #firstdayatwork #endofvacation #happyday #letsgetstartedbaby

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Olga Lafazani (@olga_laf) στις

Ανάμεσα στις ευχές για το νέο της ξεκίνημα ήταν κι αυτό της Σταματίνας Τσιμτσιλή, η οποία έγραψε “Καλή μας αρχή” κάτω από το ποστ.