Η απάντηση της Ιωάννας Μαλέσκου στην «πρόκληση» του Νίκου Μουτσινά!
Νέα

Η απάντηση της Ιωάννας Μαλέσκου στην «πρόκληση» του Νίκου Μουτσινά!

Η απάντηση της Ιωάννας Μαλέσκου στην «πρόκληση» του Νίκου Μουτσινά!

Με το φόρεμα υπερπαραγωγή της Βάνιας

Την απάντησή της στην πρόκληση του Νίκου Μουτσινά και στην εκπομπή «Καλό μεσημεράκι» έδωσε η Ιωάννα Μαλέσκου. Η παρουσιάστρια του Love It ξεκίνησε σήμερα την εκπομπή της με πολύ χιούμορ και απάντησε στην πρόκληση που της έκανε χθες ο Νίκος Μουτσινάς, να μπει δηλαδή στη ντουλάπα της Βάνιας και να διαλέξει ένα φόρεμα που θα μπορούσε να φορέσει και φυσικά να… υποστηρίξει και η ίδια.

Κι έτσι έγινε. Η Ιωάννα Μαλέσκου εμφανίστηκε με το outfit υπερπαραγωγή της Βάνιας και… άρχισε το tour! «Επειδή εγώ δεν προκαλώ, αλλά δεν περνάω και έτσι όσα ακούγονται. Έκανα μια επίσκεψη. Και που δεν πήγα…», είπε με νόημα η παρουσιάστρια στους συναδέλφους της.

Και αμέσως έπεσε το video με τις φωτογραφίες της Ιωάννας Μαλέσκου από τον Πύργο του Eiffel και τα Ισπανικά σκαλιά της Ιταλίας μέχρι το… red carpet στο Χόλυγουντ! «Τι έγινε Βάνια; Χάσαμε τα λόγια μας», είπε τότε η Ιωάννα Μαλέσκου και ανέφερε χαρακτηριστικά: «Όχι, επειδή το φόρεσα εγώ, αλλά το έκανα καλύτερο».

https://streamable.com/h6adh8

Να θυμίσουμε, φυσικά, ότι η «κόντρα» Ιωάννας Μαλέσκου και Βάνιας δεν έχει τέλος, με την Βάνια να έχει ήδη φορέσει το ίδιο φόρεμα με την Ιωάννα στο πλατό της εκπομπής «Καλό μεσημεράκι», ενώ και χθες η Βάνια εμφανίστηκε live αγκαλιά με το σκυλάκι της Ιωάννας, την Balloo.

Σήμερα, βέβαια, η Ιωάννα Μαλέσκου είναι καλεσμένη του Νίκου Μουτσινά και η συνάντηση με την Βάνια θα έχει σίγουρα ιδιαίτερο ενδιαφέρον!