Η Χριστίνα Παππά για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: “Να ‘ναι καλά. Αλλά όλα εδώ πληρώνονται”
Νέα

Η Χριστίνα Παππά για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: “Να ‘ναι καλά. Αλλά όλα εδώ πληρώνονται”

Η Χριστίνα Παππά για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: “Να ‘ναι καλά. Αλλά όλα εδώ πληρώνονται”

Έντονη η ενόχλησή της για τις δηλώσεις της δεύτερης στο Happy Day για τα μαγαζιά της

Ενοχλημένη και έντονα φορτισμένη μίλησε η Χριστίνα Παππά στο “Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα” για τις δηλώσεις που έκανε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στο Happy Day για τα μαγαζιά της.

“Την Κωνσταντίνα σε μια πολύ δύσκολή της στιγμή όταν είχε χωρίσει από μια μεγάλη και γνωστή σχέση όλοι την είχαν κάνει πέρα. Στεναχωριόμουν γιατί το διάστημα που είχε την εκπομπή της όντως μου συμπεριφέρθηκε πολύ καλά. Όταν όλοι την έκαναν πέρα εγώ ήμουν με τον αδύναμο κρίκο. Προσπάθησα να τη στηρίξω με όσες γνωριμίες είχα. Όταν πήγε στο Surviror ανέβαζα τα βιντεάκια της, ούτε κολλητή μου φίλη. Από τη στιγμή που γύρισε και δε μου έλεγε ούτε καλημέρα τη στιγμή που όντως εγώ είχα ανοίξει ένα μαγαζί στη Μύκονο και είχα ανάγκη να με στηρίξουν οι φίλοι μου. Την προηγούμενη εβδομάδα την καλεσα και στη Μυκόνο. Τόσο χαζή και αφελής είμαι” είπε εξοργισμένη.

“Δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ τη φιλία μου. Πιστεύω ότι είμαι κυρία με Κ κεφαλαίο. Δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ κανένα. Φυσικά και με ενόχλησε και με πλήγωσε αυτό που είπε. Εγώ δεν είμαι καμία γυναίκα που τα βρήκε έτοιμα ούτε μου έχει δώσει κανείς εκπομπή στην τηλεόραση. Έχω παλέψει μόνη μου. Με πιάνει το παράπονο και δεν επιτρέπω σε κανέναν να λέει για τη δουλειά μου” είπε η ηθοποιός ενώ ήταν φανερός ο λυγμός και η ένταση στη φωνή της.

“Ειλικρινά τα έχω χάσει. Αντί να μας κάνει καλύτερους όλο αυτό το πράγμα που περνάμε τόσον καιρό μας κάνει χειρότερους. Εγώ πάντως τη διαφήμιση δεν τη χρειάζομαι, τα μαγαζιά μου δόξα τω Θεώ πάνε πολύ καλά, μας στηρίζει ο κόσμος. Να ΄ναι καλά η Κωνσταντίνα, δεν πειράζει. Όπως της είχα πει και σε ένα μήνυμα που της έστειλα όλα εδώ πληρώνονται κάποια στιγμή”, είπε.

https://streamable.com/6ajn98