«Η Φάρμα» – Ανατροπή: Αλλάζει ξαφνικά μέρα και ώρα προβολής
Νέα

«Η Φάρμα» – Ανατροπή: Αλλάζει ξαφνικά μέρα και ώρα προβολής

«Η Φάρμα» – Ανατροπή: Αλλάζει ξαφνικά μέρα και ώρα προβολής

Όλες οι λεπτομέρειες

Σε αλλαγές ήδη από την πρώτη εβδομάδα προβολής προχώρησε σιωπηρά ο ΑΝΤ1 για τη «Φάρμα».

Ο Σάκης Τανιμανίδης διαβεβαίωνε τη Δευτέρα στο «Πρωινό» ότι το ριάλιτι θα προβάλλεται καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή στις 21.00 το βράδυ και την Παρασκευή το επεισόδιο θα ήταν μεγαλύτερο σε διάρκεια.

«Μόνο για την πρεμιέρα ξεκινήσαμε Σαββατοκύριακο» είπε μάλιστα ο παρουσιαστής, όπως μπορείτε να ακούσετε και στο απόσπασμα από την πρωινή εκπομπή.

Παρόλα αυτά το αποψινό επεισόδιο της Πέμπτης έκρυβε δύο εκπλήξεις.

Πρώτον δεν ήταν νέο αλλά επανάληψη με τα καλύτερα στιγμιότυπα της εβδομάδας.

Δεύτερον, ανακοινώθηκε με υπέρτιτλο η αλλαγή στη μέρα και ώρα προβολής του ριάλιτι. Έτσι το επόμενο νέο επεισόδιο δεν θα προβληθεί την Παρασκευή όπως ήταν ο αρχικός προγραμματισμός αλλά την Κυριακή στις 22.15, αμέσως μετά το Rouk Zouk Special.

Tην Παρασκευή το κανάλι έχει προγραμματίσει την προβολή ξένης ταινίας ενώ τα Σάββατα θα προβάλλεται η «Φάρμα» σε επανάληψη.

Ο ΑΝΤ1 φαίνεται ότι προχώρησε σε μια κίνηση ματ για την τηλεθέαση του ριάλιτι, μετακινώντας το την Κυριακή ώστε να εκμεταλλευτεί τα πολύ καλά νούμερα της Ζέτας Μακρυπούλια.

Έτσι θα βρεθεί να παίζει απέναντι από το Τhe Voice και το DWTS, που έχουν χαμηλότερη δυναμική από άλλες χρονιές.

Αυτή την πρώτη εβδομάδα προβολής της «Φάρμας» τις καθημερινές στις 21.00 τα νούμερα τηλεθέασης στο δυναμικό κοινό δεν ήταν τα αναμενόμενα, με εξαίρεση την Τετάρτη οπότε το επεισόδιο έκανε άλμα από το 10 στο 16%.

Η σεζόν βέβαια φέτος είναι εξαιρετικά ανταγωνιστική για όλα τα κανάλια που προχωρούν αναγκαστικά ή όχι σε διορθωτικές κινήσεις όπως έχουν κάθε έννομο δικαίωμα ώστε να αποφέρουν τα προγράμματά τους τα δέοντα.

Η «Φάρμα» παρότι παίρνει ένα εξαιρετικό lead in από το «Ράδιο Αρβύλα» δεν κατάφερε με τα μέχρι στιγμής δεδομένα να ανταγωνιστεί τα νούμερα του «Σασμού» και της «Γης της ελιάς» που συγκεντρώνουν το μεγαλύτερο μερίδιο τηλεθέασης στην prime time.