Σταμάτης Γαρδέλης: Έξαλλος με τους «Ράδιο Αρβύλα» και τα «μέζεα του Γρηγόρη» – Θα επιστρέψει στη «Φάρμα»;
Νέα

Σταμάτης Γαρδέλης: Έξαλλος με τους «Ράδιο Αρβύλα» και τα «μέζεα του Γρηγόρη» – Θα επιστρέψει στη «Φάρμα»;

Σταμάτης Γαρδέλης: Έξαλλος με τους «Ράδιο Αρβύλα» και τα «μέζεα του Γρηγόρη» – Θα επιστρέψει στη «Φάρμα»;

Ο ηθοποιός έδωσε τις δικές του απαντήσεις σε όσα ακούστηκαν από την είσοδό του στη «Φάρμα»

Εκτός «Φάρμας» με δική του απόφαση βρέθηκε ο Σταμάτης Γαρδέλης, ο οποίος έλειπε αρκετές ώρες από το αγρόκτημα, με αποτέλεσμα οι συμπαίκτες του να ανησυχήσουν.

Όλα τελείωσαν όταν ο Σάκης Τανιμανίδης εμφανίστηκε στη φάρμα και ανακοίνωσε ότι ο ηθοποιός αποχωρεί από το reality, με αποτέλεσμα η Αναστασία να παραμένει κανονικά.

Ένας από τους παίκτες που στεναχωρήθηκαν ήταν ο Κουτσαβάκης, ο οποίος ξέσπασε σε κλάματα καθώς είχε έρθει πολύ κοντά με το Σταμάτη Γαρδέλη.

Ο ηθοποιός, το μεσημέρι της Πέμπτης βρέθηκε καλεσμένος στο «Πρωινό», μίλησε για την εμπειρία της «Φάρμας» και δεν απέκλεισε τον ενδεχόμενο να τον δούμε ξανά στο σπίτι.

«Βγήκα από τη Φάρμα, αλλά δε βγήκα από το παιχνίδι. Η Φάρμα είναι ένα άγνωστο ταξίδι. Είμαστε μεθυσμένοι όλοι στη Φάρμα. Το τελευταίο μου πλάνο ήταν πως η μέση μου με προδίδει και δε μπορώ να ζήσω όπως θέλω εγώ, αποχωρώ για να ξεκουραστώ. Και ποιος ξέρει; Θέλω σαν τρελός να ξαναμπώ. Οι λέξεις που είπα εκεί μέσα δεν παίχτηκαν όλες. Δεν τσακώθηκα με κανέναν στη Φάρμα. Το bullying που δέχτηκα με στενοχώρησε. Η επίκληση που έκανα στον Δία ήταν ένα αστείο. Ο Κουτσαβάκης με έκανε και έκλαψα. Δεν έδειξαν τον πραγματικό μου εαυτό και τις ευαισθησίες μου» είπε, μεταξύ άλλων, ο Σταμάτης Γαρδέλης και δεν άφησε τίποτα ασχολίαστο, φέρνοντας αρκετές φορές τη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα σε δύσκολη θέση.

«Ξέρεις γιατί έπεσε η τηλεθέαση προχθές; Γιατί έγινε αυτό το φιλήδονο λουτρό και επικεντρωθήκαμε όλοι στα μέζεα του Γρηγόρη. Λες και είμαστε σε μια εποχή στερημένης σεξουαλικότητας που κάνεις μία έτσι στο κανάλι και βλέπεις ό,τι θέλεις», είπε χαρακτηριστικά, ενώ στο τέλος της κουβέντας σχολίασε και την κριτική που του άσκησαν οι «Ράδιο Αρβύλα»:

«Ήρθα να αποκαταστήσω την εικόνα μου, γιατί αυτό που έκαναν χθες οι πενθήμεροι… Εγώ προχωράω στο σπίτι μου και κάνω έτσι μην πατήσω τα μυρμήγκια. Θα μου πεις εμένα για τους ανθρώπους; Αυτό το πράγμα αναπαρήγαγε μια φανατισμένη μειονότητα και ζούμε σε πολύ περίεργες εποχές και θέλω να το μαζέψω αυτό το πράγμα. Δεν έδειξαν τον πραγματικό μου εαυτό και τις ευαισθησίες μου απέναντι στους ανθρώπους που έρχονται από διαλυμένες πατρίδες. Αν με ακούν οι Ράδιο Αρβύλα θα έλεγα να ψάχνουν περισσότερο και πιο βασανιστικά», δήλωσε.