Νέα

«Η γη της ελιάς»: Η Άντζελα Γκερέκου αποχαιρετά τον Στέφανο Κυριακίδη και το Instagram τους αποθεώνει – «Εις το επανιδείν»

«Η γη της ελιάς»: Η Άντζελα Γκερέκου αποχαιρετά τον Στέφανο Κυριακίδη και το Instagram τους αποθεώνει – «Εις το επανιδείν»

Δείτε πως αποχαιρέτησε η Αθηνά τον Ιάκωβο

«Εις το επανιδείν» ευχήθηκε η Άντζελα Γκερέκου μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στον συμπρωταγωνιστή της Στέφανο Κυριακίδη που αποχώρησε στο χθεσινό επεισόδιο (Δευτέρα) της σειράς «Η γη της ελιάς».

Οι δυο τους – ως Αθηνά και Ιάκωβος- ήταν ένα από τα λατρεμένα ζευγάρια της καθημερινής σειράς του Mega και η αποχώρηση ηθοποιού έκανε το τηλεοπτικό κοινό να δακρύσει αλλά και να υποκλιθεί στο ταλέντο του.

Η «Αθηνά» ανέβασε ένα χαρακτηριστικό βίντεο όπου καταγράφεται ο τηλεοπτικός τους έρωτας και κάποιες από τις στιγμές που είχαν οι ηθοποιοί και τα σχόλια «έπεσαν» βροχή.

Να υπενθυμίσουμε ότι στη σειρά ο Ιάκωβος κατάφερε να κάμψει τις αντιστάσεις της Αθηνάς, την έπεισε να βγάλει τα μαύρα ρούχα που φορούσε ως χήρα του αδελφού του και όλοι περίμεναν το happy end για το ζευγάρι παρότι η σχέση τους ήταν σύντομη και κρυφή στην αυστηρή Μάνη.

Τελικά όμως ο Ιάκωβος, βαριά άρρωστος, προτίμησε να πληγώσει την αγαπημένη του χωρίζοντάς την ξαφνικά από το να της πει την αλήθεια και να τη στεναχωρήσει.

Να θυμίσουμε ότι ο φετινός κύκλος της «Γης της ελιάς» ολοκληρώνεται την Πέμπτη 30 Ιουνίου με ένα συνταρακτικό επεισόδιο.

Δείτε την ανάρτηση της Άντζελας Γκερέκου:

Exit mobile version