Η Καίτη Γαρμπή στο θέατρο; «Έχω μια προτασάρα αλλά…»
Νέα

Η Καίτη Γαρμπή στο θέατρο; «Έχω μια προτασάρα αλλά…»

Η Καίτη Γαρμπή στο θέατρο; «Έχω μια προτασάρα αλλά…»

Όσα αποκάλυψε στον Νίκο Μουτσινά για το υποκριτικό της μέλλον

Η Καίτη Γαρμπή ήταν καλεσμένη του Νίκου Μουτσινά στο «Καλό μεσημεράκι» και μίλησε για τον ρόλο της ως κριτής στο House of fame και τα καλοκαιρινά της σχέδια.

«Αν είχα δουλειά βραδινή δεν θα το αποφάσιζα να πάω στο House of fame. Σίγουρα κάθε φορά που πρέπει να μιλήσω διαλέγω προσεκτικά τα λόγια μου γιατί δεν θέλω να κακοκαρδίσω κανένα παιδί. Αν ακούσουν λόγια ενθαρρυντικά από τους κριτές θα είναι μόνο συν. Η αλήθεια λέγεται με πολλούς τρόπους διαλέγω να την πω με ωραίο τρόπο. Έχουν την ηλικία του παιδιού μου, δεν θα ήθελα κάποιος να πληγώσει τον Δημήτρη. Χτες μπήκα στο σπίτι και είδα όλα τα παιδιά. Ξέρουμε ότι τα παιδιά αυτά είναι σε εξέλιξη. Η παραγωγή δεν πήρε έτοιμους τραγουδιστές. Εγώ βαθμολογώ αυτό που ακούω από το ένα live στο άλλο» είπε.

Αναφέρθηκε στον Στέφανο ως τον μαθητή που έχει κάνει άλμα στην εξέλιξή του.

Η καλλιτέχνιδα αναφέρθηκε στα επαγγελματικά της πλάνα καθώς ετοιμάζεται για καλοκαιρινή περιοδεία σε Ελλάδα και Κύπρο. Όπως είπε θα επιτρέπεται κάποιος να χορέψει επί τόπου στη θέση του χωρίς να πιάσει τους δίπλα του.

Εξήγησε τι την οδήγησε στο υιοθετήσει «πόζες» στην πίστα και να εστιάσει στη φωνή της όταν όλοι γύρω της έκαναν σόου όπως είπε.

«Είναι ένα καλό παιδί που δεν χρειάστηκε να έχω συγκρούσεις μαζί του. Είμαστε παιδική χαρά αλλά όπου χρειαστεί να είμαστε σοβαροί, είμαστε» είπε για τον γιο της, Δημήτρη.

Θα την ξαναδούμε στην τηλεόραση; Όπως είπε έχει ένα ακόμα πέρασμα από τη «Μουρμούρα».

«Να γίνω ξαφνικά ηθοποιός; Και τι θα κάνουν οι ηθοποιοί. Εγώ αυτό κάνω, τραγουδάω. Ένα πέρασμα το κάνω. Έχω μια προτασάρα αλλά έχε χάρη. Μαζί με όλα αυτά που θα κάνω υπάρχει μια περίπτωση να κάνω ένα γύρο σε πολύ ωραία θέατρα που θα έχω έναν ρόλο