Η Ναταλία Γερμανού απαντά στους επικριτές της: «Μια εκπομπή δεν είναι τσιφλίκι ή αυλή μιας κεντρικής παρουσιάστριας. Είναι ομαδική δουλειά»
Νέα

Η Ναταλία Γερμανού απαντά στους επικριτές της: «Μια εκπομπή δεν είναι τσιφλίκι ή αυλή μιας κεντρικής παρουσιάστριας. Είναι ομαδική δουλειά»

Η Ναταλία Γερμανού απαντά στους επικριτές της: «Μια εκπομπή δεν είναι τσιφλίκι ή αυλή μιας κεντρικής παρουσιάστριας. Είναι ομαδική δουλειά»

Όσα είπε στον Νίκο Γεωργιάδη και το περιοδικό ΟΚ!

Η Ναταλία Γερμανού φιλοξενείται στο εξώφυλλο του περιοδικού ΟΚ! που κυκλοφορεί με τα «Νέα  Σαββατοκύριακο»  και μίλησε στον Νίκο Γεωργιάδη για τα τηλεοπτικά που την αφορούν και όχι μόνο.

Η δυσκολότερή της τηλεοπτική χρονιά και οι αλλαγές στο «Καλύτερα δε γίνεται»

Αν σου έλεγαν ότι το 2021 θα ζούσες την καλύτερη περίοδο της τηλεοπτικής σου καριέρας, τι θα απαντούσες;

Δεν θα μπορούσα να φανταστώ ότι θα έκανα ακόμη τηλεόραση τριάντα χρόνια μετά. Στο δικό μου το μυαλό τότε την επιτυχία την έκανες μέχρι τα 33 ή ποτέ. Για μένα αυτό που ονομάζουμε «επιτυχία» ίσως άργησε λίγο. Αλλά στην πραγματικότητα με βρήκε στη σωστή στιγμή, ώστε να μπορώ να την εκτιμήσω καλύτερα και να αφοσιωθώ περισσότερο.

Ποια ήταν η τηλεοπτική σεζόν που ζορίστηκες περισσότερο;

Ζορίστηκα πολύ την τελευταία χρονιά του πρώτου μου κύκλου στον Alpha. Ζοριστήκαμε όλοι, εγώ, η Κωνσταντίνα (σ.σ. Σπυροπούλου), ο Θέμης (σ.σ. Γεωργαντάς), ο Παναγιώτης Χατζηδάκης, που ήταν μαζί μας τότε. Ήταν ένα δύσκολο κλίμα. Η πιο σωστή κατάληξη ήταν όπως έγινε, με μένα να απελευθερώνομαι – όχι πως ο Alpha προσπάθησε να με κρατήσει, μη λέμε τρέλες!

Θα το διαχειριζόσουν διαφορετικά τώρα σε σχέση με τη Σπυροπούλου;

Έτσι όπως ήταν τότε η κατάσταση, όχι. Τόσα χρόνια μετά όλοι είμαστε πια διαφορετικοί άνθρωποι. Ήταν καλό για όλους μας που έφυγα τότε.

Φέτος όμως ήταν μια πολύ καλή χρονιά για σένα στον Αlpha.

H ωραιότερη – και όχι μόνο γιατί είχαμε τα καλύτερα νούμερα της τριετίας. Ήταν μια ευλογημένη συνύπαρξη ανθρώπων μπροστά και πίσω από τις κάμερες. Βέβαια και πέρσι το κλίμα είχε βαρύνει κάποια στιγμή στην ομάδα, αν και δεν φάνηκε στο κοινό. Είχαμε όντως κάποιες εσωτερικές αναταράξεις αλλά το κρατήσαμε όρθιο το καράβι στα κύματα. Φέτος όμως είχαμε μπουνάτσα και το είχαμε ανάγκη όλοι.

Και του χρόνου θα υπάρξουν κάποιες αλλαγές. Φεύγουν, λένε, ο Τσουρός και ο Κουτσογιαννόπουλος και έρχεται ο Ουγγαρέζος;

Θα υπάρξουν αλλαγές στην εκπομπή του χρόνου. Αυτό μόνο μπορώ να πω αυτή τη στιγμή. Πιστεύω ότι όλα γίνονται για καλό. Και για όσους φύγουν και για όσους έρθουν. Συναισθηματικά στενοχωριέμαι γιατί δένομαι με τους ανθρώπους. Ως τηλεοπτικό ον έχω μάθει να αποδέχομαι και τις φιλοδοξίες των άλλων αλλά και να προσαρμόζομαι στα νέα δεδομένα. Μην παρεξηγηθεί αυτό που λέω, αλλά θεωρώ πια ότι είμαι μια παρουσιάστρια που ξέρει να φτιάχνει ομάδες.

Έχω εντυπωσιαστεί από τη θέρμη με την οποία υποστηρίζεις το κανάλι σου, κυρίως στο Τwitter σου.

Θα είμαι ειλικρινής. Μου ζητήθηκε πέρσι μια μικρή βοήθεια στο ξεκίνημα στο Τwitter μου, αλλά του στυλ «Αν μπορείς και αν θέλεις». Με την Αγγελική (σ.σ. σειρά στον Alpha) είχα τέτοιο κόλλημα, που αν έπαιζε στον ΑΝΤ1 θα είχα πρόβλημα. Εκεί το έκανα μόνη μου. Μου ζητήθηκε ευγενικά το ίδιο και για το Battle of the Couples αλλά είπα «Συγχωρήστε με δεν μπορώ να το κάνω» και τελείωσε εκεί. Είμαι της φανέλας, αρκεί να μη με πιέσεις να κάνω κάτι που δεν είναι του γούστου μου.

Το επίμαχο tweet και η απάντηση στους επικριτές της

Το προηγούμενο Σαββατοκύριακο είχες διαφωνία με τον αρχισυντάκτη γύρω από τον χειρισμό της δολοφονίας της Καρολάιν; Έγραψες στο Twitter ότι δεν συμφώνησες με την προβολή του ημερολογίου της από την εκπομπή σου.

Ναι! Καλώς είχα τη διαφωνία, κακώς το έγραψα στο Twitter. Με τον Βασίλη Δρυμούση είμαστε συνεργάτες και φίλοι σχεδόν δεκαπέντε χρόνια. Διαφωνώ σε αρκετά πράγματα μαζί του, συχνά σε ό,τι έχει να κάνει με τη σκαλέτα της εκπομπής. Όμως από την άλλη τον παραδέχομαι γιατί δουλεύει σαν σκυλί για αυτή την εκπομπή, γιατί με σέβεται, όπως σέβομαι κι εγώ τη θέση του και την ιεραρχία. Μια εκπομπή δεν είναι τσιφλίκι ή αυλή μιας κεντρικής παρουσιάστριας. Είναι ομαδική δουλειά. Θα γίνουν και λάθη. Αλλά είμαστε άνθρωποι και ζητάμε «συγγνώμη» δημόσια, στον «αέρα». Αυτό έκανα εγώ.

Ο ανταγωνισμός, η Ελένη Μενεγάκη και το όνειρό της για late night εκπομπή

Φέτος απέκτησες ανταγωνισμό από την Αντελίνα και τον Χάρη Βαρθακούρη και του χρόνου ακούγεται ότι θα έχεις και τη Δανάη Μπάρκα στην ίδια ζώνη.

Αυτό που λες εσύ ανταγωνισμό εγώ το λέω συναγωνισμό. Μου αρέσει γιατί βάζει φωτιά στα μπατζάκια μας και δουλεύουμε καλύτερα. Όλοι οι καλοί χωράνε. Με έναν διαβολεμένο τρόπο όμως βάζουν πάντα φίλους απέναντί μου!

Αλήθεια, εσύ θα μπορούσες να μείνεις μια χρονιά εκτός τηλεόρασης, όπως έκανε η Ελένη Μενεγάκη;

Νομίζω πως η Ελένη είχε την πολυτέλεια να το κάνει και δεν εννοώ μόνο την οικονομική. Εγώ αν κάνω αυτό το διάλειμμα, νομίζω θα έβαζα τελεία. Σε μερικά χρόνια όμως πιστεύω ότι θα μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου μόνο να γράφει. Δεν ξέρω αν αυτή τη στιγμή έχω τη διάθεση ή την πολυτέλεια για ένα break.

Θέλεις να κάνεις αυτή την εκπομπή για πολλά χρόνια ακόμα;

Αγαπώ πολύ το Σαββατοκύριακο αλλά για μένα είναι καλό να το κάνεις για λίγα χρόνια. Το όνειρό μου είναι το late night. Είμαι φαν και του Γρηγόρη (σ.σ. Αρναούτογλου) και του Σρόιτερ αλλά και η Ελεονώρα Μελέτη ήταν υπέροχη στα Μεσάνυχτα. Μου αρέσουν πολύ οι γυναίκες στη βραδινή ζώνη. Κι εγώ αυτό το late night που ονειρεύομαι δεν το βγάζω από το μυαλό μου. Θέλω να το κάνω!