Η Νικολέτα Μαυρίδη ξεκαθαρίζει: «Δεν μου την έπεσε κάποιος στο Survivor»
Νέα

Η Νικολέτα Μαυρίδη ξεκαθαρίζει: «Δεν μου την έπεσε κάποιος στο Survivor»

Η Νικολέτα Μαυρίδη ξεκαθαρίζει: «Δεν μου την έπεσε κάποιος στο Survivor»

Από νικήτρια του DWTS στο ριάλιτι επιβίωσης και στον Νίκο Μουτσινά

Χορεύοντας ρούμπα μπήκε στο πλατό του Νίκου Μουτσινά η Νικολέτα Μαυρίδη καθότι και γυμνάστρια, χορεύτρια και νικήτρια του DWTS ως παρτενέρ του Βαγγέλη Κακουριώτη.

Η παίκτρια που επέστρεψε στην Ελλάδα από το Survivor και τον Άγιο Δομίνικο μίλησε για την εμπειρία της εκεί.

«Μου λείπουν οι φίλοι μου. Η Ελένη, η Καρολίνα, ο Ηλίας, ο Ασημακόπουλος,  ο Παύλος, ο Κόρο, ο Κώστας. Τον Παύλο τον έχω δει. Με τα άλλα παιδιά δεν έχω θέμα αλλά δεν ήμουν τόσο κοντά όσο με τους Αμίγκος. Έχω δει κάποια επεισόδια, αυτά που φωνάζω πάρα πολύ. Με κράζουνε αλλά για την ομάδα μου το έκανα. Να ζητήσω συγγνώμη από τον κόσμο» είπε.

«Γενικά είμαι έτσι, είμαι φουλ στην ενέργεια» απολογήθηκε.

«Δεν ένιωθα ότι είμαι δυνατή όταν μπήκα. Είμαι απόλυτα ειλικρινής, φαίνεται στο  πρόσωπό μου αν κάτι μου αρέσει ή δεν μου αρέσει» είπε ακόμα.

«Το Survivor ήρθε την κατάλληλη στιγμή και μου έδωσε πάρα πολλή δύναμη το παιχνίδι. Είχα φάει πολύ καλά πριν μπω. Το χειρότερό μου ήταν η καθαριότητα. Είχα θέμα. Φοβόμουν τα ποντίκια» εξήγησε.

Για το «φαινόμενο Ντάφυ» είπε: «Είναι μια κατηγορία μόνος του. Πριν μπω στο παιχνίδι τον έβλεπα και έλεγα ότι είναι καλός. Από τη στιγμή που τον χτύπησε ο Κόρο έγινε άλλος άνθρωπος. Τον ενόχλησε ότι ψηφίστηκε και άλλαξε εντελώς. Τον Τριαντάφυλλο από ένα σημείο και μετά δεν τον παρεξηγείς, αυτός είναι. Έχει δώσει άπειρο γέλιο στον κόσμο. Από εκεί που είναι ο πιο θετικός άνθρωπος γίνεται ο πιο αρνητικός που αυτό εμένα δεν μου αρέσει».

Ο Νίκος Μουτσινάς τη ρώτησε αν στο παιχνίδι δημιουργήθηκε φλερτ στο πρόσωπό της, αναφερόμενος στον Σάκη Κατσούλη.

«Είσαι ο δεύτερος που μου το λες. Εγώ δεν έχω καταλάβει κάτι τέτοιο, δεν ξέρω τι έχει φανεί προς τα έξω. Προσωπικά εμένα δεν μου την έπεσε κάποιος. Το τελευταίο πράγμα που σε νοιάζει είναι αυτό» ομολόγησε.

«Ούτε εμείς οι ίδιοι ξέρουμε αν είναι ζευγάρι. Από μια κουβέντα που μας είχε κάνει ο Σάκης μας είπε ότι θα το αποφασίσουν όταν βγουν από το παιχνίδι» είπε για το αν είναι ζευγάρι ο Σάκης και η Μαριαλένα.

«Αν ήξερα ότι θα είχε τόσο ριάλιτι θα το σκεφτόμουν περισσότερο» είπε τελικά για το Survivor.

«Θέλω νικητή τον Ηλία Μπόγδανο διότι το αξίζει» είπε.

https://streamable.com/5p43tg