Νέα

Η Τσιμτσιλή υπερασπίζεται δημόσια την Τσολάκη: «Είναι ανέντιμο και άκομψο»

Η Τσιμτσιλή υπερασπίζεται δημόσια την Τσολάκη: «Είναι ανέντιμο και άκομψο»

Η νέα «επίθεση» της παρουσιάστριας του Happy Day στον ΣΚΑΪ

Η συνέντευξη της Ελένης Τσολάκη στον Γιάννη Πουλόπουλο και το περιοδικό ΟΚ σχολιάστηκε ιδιαίτερα από τις τηλεοπτικές εκπομπές.

Η παρουσιάστρια ανακοίνωσε επίσημα την αποχώρησή της από το ΣΚΑΙ τονίζοντας πως δεν έγινε κάποιο ραντεβού ούτε ενεργοποιήθηκε η οψιόν του συμβολαίου της.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή που συνεργάστηκε για χρόνια με την Ελένη Τσολάκη θέλησε να τοποθετηθεί δημόσια. Υπερασπίστηκε την παρουσιάστρια και δεν έκρυψε την ενόχλησή της δηλώνοντας: «Κάπου άκουσα ότι δεν έκανε καν ραντεβού. Αυτό προσωπικά το θεωρώ ανέντιμο. Παίρνεις έναν άνθρωπο, του τάζεις λαγούς με πετραχήλια, του υπόσχεσαι πως θα είναι το καινούργιο σου πρόσωπο και δεν τον βλέπεις ούτε για αποχαιρετισμό;

Είναι ανέντιμο και άκομψο να το κάνεις στα τηλεοπτικά πρόσωπα. Και επειδή είμαστε μικρή αγορά, αν το κάνεις σε μερικά πρόσωπα σου βγαίνει και ένα όνομα. “Μην πας εκεί γιατί πας ως βασιλιάς και δε σου λένε ούτε γεια φεύγοντας”.

Αν το κανάλι θίχτηκε τόσο πολύ από το σκηνικό με τη φοιτήτρια να έκοβε την εκπομπή εκείνη τη στιγμή και να έλεγε “γεια σας”. Από τη στιγμή που η εκπομπή συνεχίστηκε, το να μην τους πεις ούτε ένα γεια…

Η Ελένη για να πάει πάνελ στον Λιάγκα της υποσχέθηκαν τον Αγρότη και άλλα τόσα. Δε θα έφευγε η Ελένη πρώτο όνομα από τον Alpha για να πάει να κάνει το πάνελ του Λιάγκα αν δεν της είχαν υποσχεθεί κάτι άλλο».

Δείτε το βίντεο:

Exit mobile version