Idols – Βλάσσης Μπονάτσος: «Απαράδεκτοι» -«Υπερέβη σωματικά τη δέσμευση και “έφυγε”» – Ζένια Μπονάτσου: «Με τον πατέρα μου είχαμε μια φωτιά»
Νέα

Idols – Βλάσσης Μπονάτσος: «Απαράδεκτοι» -«Υπερέβη σωματικά τη δέσμευση και “έφυγε”» – Ζένια Μπονάτσου: «Με τον πατέρα μου είχαμε μια φωτιά»

Idols – Βλάσσης Μπονάτσος: «Απαράδεκτοι» -«Υπερέβη σωματικά τη δέσμευση και “έφυγε”» – Ζένια Μπονάτσου: «Με τον πατέρα μου είχαμε μια φωτιά»

Όσα είπαν στον Σάκη Ρουβά οι άνθρωποι που τον έζησαν

Αφιερωμένη στον Βλάσση Μπονάτσο ήταν η εκπομπή Idols με τον Σάκη Ρουβά και ξεχώρισαν όσα κατέθεσαν οι «Απαράδεκτοι» αλλά και η σύζυγός του, Μάρθα Κουτουμάνου και η μοναχοκόρη του, Ζένια Μπονάτσου.

Δήμητρα Παπαδοπούλου, Σπύρος Παπαδόπουλος και Γιάννης Μπέζος κάθισαν ξανά μαζί μπροστά από την κάμερα μετά από χρόνια για να συζητήσουν για τον Βλάσση.

Η Δήμητρα Παπαδοπούλου διηγήθηκε πώς πήρε τον ρόλο του στους «Απαράδεκτους». «Ήμασταν ήδη οι τρεις μας και μου λέει “ρε φίλε, ήρθα από την Αμερική, δεν θα είμαι σε αυτό που ετοιμάζεις;”. Τσαμπουκάς! Αποδείχτηκε ότι ήταν ο καταλύτης μας, η νότα μας, αυτό που χρειαζόταν αυτή η τριάδα για να γίνει 4. Ήταν αγαπησιάρης. Μιλούσαμε για τα πάντα, από τα πιο κοριτσίστικα θέματα που δεν μπορείς να τα πεις σε έναν άντρα μέχρι υπαρξιακές συζητήσεις. Πολύ γέλιο και πολλή ανάλυση, για ύπνο δεν πηγαίναμε. Το όριο που έχει η ανθρώπινη φύση, η δέσμευση από το κορμί μας, τον έπνιγε, του άρεσε να την υπερβαίνει διανοητικά και εγώ πιστεύω ότι την υπερέβη και σωματικά και “έφυγε”. Αγαπούσε τις γυναίκες αλλά είχε μια επιλεκτικότητα πολύ περίεργη αλλά από την ώρα που παντρεύτηκε, σοβαρεύτηκε».

«Πώς είναι όταν έχεις ένα ωραίο σπίτι, προστατευμένο, είναι το παιδί που πηδάει τη μάντρα» είπε ο Σπύρος Παπαδόπουλος.

Η Μάρθα Κουτουμάνου μίλησε για τη γνωριμία της με τον σύζυγό της που την περνούσε 18 χρόνια και τον χαρακτήρισε «αγνό». Μάλιστα αποκάλυψε ότι η Αλίκη Βουγιουκλάκη πίεσε να παντρευτούν.

«Μετά τον γάμο δεν άλλαξε εντελώς, δεν υπήρχε λόγος να τον αλλάξω. Φαντάσου να ζήλευα, πώς θα δούλευε ο Βλάσσης, να μιλάει με κόσμο».

Η Ζένια Μπονάτσου θυμήθηκε ότι ο πατέρας της τής τραγουδούσε πολύ. «Είχε την τρέλα του, το σφύριγμά του και το άκουγες με το που πάρκαρε, μια ένταση με την καλή έννοια. Ήταν πολύ καλός πατέρας όσο τον έζησα. Σφύραγε μελωδίες, μου τραγουδούσε ό,τι του ερχόταν στο κεφάλι. Είχαμε μια εξάρτηση ο ένας με τον άλλον, ήταν κάτι πάρα πολύ δυνατό, μια φωτιά, δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλιώς».

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος μίλησε για την πλάκα που του έκανε το συνεργείο και οι συντελεστές των «Απαράδεκτων» για να «τιμωρήσουν» την παροιμιώδη αργοπορία του.

Είχαν αποφασίσει ότι δεν θα του κάνουν παρατήρηση και εκείνος αποφάσισε να θυμώσει μόνος του.

«Είχα φτάσει 45 κιλά, δεν είχα καταλάβει τι είχε γίνει. Νόμιζα ότι ήταν ένας κακός εφιάλτης» είπε για τον θάνατό του η Μάρθα Κουτουμάνου.

Μαζί με τη Ζένια περιέγραψαν τις τελευταίες στιγμές του Βλάσση Μπονάτσου όταν άρχισε να μην αισθάνεται καλά και πέθανε από μία σπάνια πάθηση που του έφερε οιδηματώδη λαρυγγίτιδα.

«Το είχε και ο αδελφός του και η μάνα του».

«Ο κόσμος έπρεπε να το σεβαστεί. Ήμουν παιδί και διάβαζα σχόλια ότι ο πατέρας μου έπαιρνε ναρκωτικές ουσίες και από αυτό πέθανε. Δεν έφυγε και άφησε μια οικογένεια από επιλογή του. Δεν υπήρχε κάποιο φάρμακο για να μην πεθάνει» είπε η κόρη του.

«Τώρα που έχει περάσει καιρός και το βλέπω, ήταν συνδεδεμένος με μια άλλη πηγή. Θα σας “κάψω”. Μου είχε πει πράγματα που έχουν γίνει. Τον τελευταίο καιρό λέω “φιλαράκι παίζει να είσαι καλύτερα από όλους και να μας δουλεύεις γιατί δεν μπορούσες με τίποτα τη μιζέρια, το κλείσιμο, το κουτί;”» είπε η Δήμητρα Παπαδοπούλου.