Into The Skin: Πρεμιέρα για τον Γιώργο Μαυρίδη – Το μπλέξιμο στο αεροδρόμιο και το ξεχασμένο τεστ Covid
Νέα

Into The Skin: Πρεμιέρα για τον Γιώργο Μαυρίδη – Το μπλέξιμο στο αεροδρόμιο και το ξεχασμένο τεστ Covid

Into The Skin: Πρεμιέρα για τον Γιώργο Μαυρίδη – Το μπλέξιμο στο αεροδρόμιο και το ξεχασμένο τεστ Covid

«Είναι ένας μικρός άθλος» έγραψε ο ίδιος, για το γεγονός ότι τελικά κατάφερε να βγει στον αέρα η εκπομπή

Πρεμιέρα στο OPEN πραγματοποίησε το βράδυ της Τρίτης η εκπομπή του Γιώργου Μαυρίδη, Into The Skin, με τον παρουσιαστή και την ομάδα του να ακολουθούν τα σημάδια που έχουν χαραγμένα πάνω τους οι άνθρωποι σε κάθε γωνιά της γης.

Η εκπομπή αποτελείται από τέσσερα επεισόδια, με ταξίδια σε δυσπρόσιτα σημεία του πλανήτη και τον Γιώργο Μαυρίδη να συναντά φυλές και λαούς με ξεχωριστή κουλτούρα, μοναδικές συνήθειες και μια ιστορία που χάνεται στα βάθη των αιώνων.

Το λάθος του Γιώργου Κατσινόπουλου που δεν στοίχισε

Πρώτο ταξίδι του Γιώργου Μαυρίδη και της παρέας του στην Αιθιοπία. Μια δύσκολη αποστολή όπως είπε ο ίδιος στο ξεκίνημα της εκπομπής. Ο συνεργάτης του, Γιώργος Κατσινόπουλος, κατά την άφιξή τους στην Αντίς Αμπέμπα, έπρεπε να έχει το χαρτί του αρνητικού τεστ για τον κορωνοϊό, ωστόσο ο ίδιος είχε ξεχάσει τη δεύτερη σελίδα, η οποία ήταν το αποδεικτικό.

Στο αεροδρόμιο ήταν ο στρατός που μάζευε όσους δεν είχαν το χαρτί, ωστόσο από τη γραμματεία τους έκαναν τη χάρη να τους δώσουν το ok και έτσι, ήταν σαν να είχαν μπει… κρυφά στη χώρα.

Ο Γιώργος Κατσινόπουλος τα… άκουσε για τα καλά από τον Γιώργο Μαυρίδη και υποσχέθηκε στην κάμερα ότι δεν θα ξεχάσει ποτέ ξανά τίποτα.

Το μήνυμα του Μαυρίδη πριν από την πρεμιέρα

Ανυπόμονος ήταν ο παρουσιαστής λίγες ώρες πριν από την εκπομπή και θέλησε να μοιραστεί τα συναισθήματά του με τους ακολούθους του.

«Εδώ και αρκετή ώρα προσπαθώ να γράψω κάτι να πόσταρω για την πρεμιέρα της εκπομπή, Προσπαθώ να τα βάλω σε μια σειρά και είναι τόσα πολλά και δεν ξέρω από που να αρχίσω.
Τελικά δεν θα γράψω τίποτα από όλα αυτά που ήθελα, θα αρκεστώ μόνο να πω ότι αυτή η εκπομπή για να βγει στον αέρα έγινε ένας μικρός άθλος. Είμαι ένας από τους ανθρώπους που ο κορωνοϊός του τα έφερε όλα ανάποδα, τόσο σε επαγγελματικό επίπεδο, όσο και σε υγείας μέσα στο 2020.

Αλλά επειδή στην ζωή, δεν μου ήρθε και ποτέ κάτι εύκολο, έτσι και τώρα ο δρόμος ήταν δύσκολος. Πάμε δυνατά λοιπόν να τα ξεπεράσουμε όλα, να αφήσουμε το παρελθόν πίσω και να απολαύσουμε 4 επεισόδια γεμάτα ένταση, περιπέτεια, χιούμορ και να ταξιδέψουμε με ιστορίες που θα γουστάρουμε να βλέπουμε ξανά και ξανά, πάμε να δούμε κάτι διαφορετικό και πιστέψτε με ,όταν τελειώσει το επεισόδιο, ένα θα είναι σίγουρο ,ότι δεν θα έχετε ξαναδεί κάτι παρόμοιο στην Ελληνική τηλεόραση», έγραψε ο παρουσιαστής λίγο πριν από την έναρξη της εκπομπής του.