Ιωάννα Μαλέσκου: Πώς η παρουσιάστρια «που ξεκινάει από το κανάλι στην Κρήτη» ξαφνικά έγινε «κορίτσι από την επαρχία» – Η ανακύκλωση που αλλοιώνει τις δηλώσεις και το «γαϊτανάκι» στις εκπομπές
Νέα

Ιωάννα Μαλέσκου: Πώς η παρουσιάστρια «που ξεκινάει από το κανάλι στην Κρήτη» ξαφνικά έγινε «κορίτσι από την επαρχία» – Η ανακύκλωση που αλλοιώνει τις δηλώσεις και το «γαϊτανάκι» στις εκπομπές

Ιωάννα Μαλέσκου: Πώς η παρουσιάστρια «που ξεκινάει από το κανάλι στην Κρήτη» ξαφνικά έγινε «κορίτσι από την επαρχία» – Η ανακύκλωση που αλλοιώνει τις δηλώσεις και το «γαϊτανάκι» στις εκπομπές

Η διευθύντρια προγράμματος του ΣΚΑΪ είπε πως αυτό που θύμωσε περισσότερο την παρουσιάστρια του Love It είναι πως τη χαρακτήρισαν «από την επαρχία» ενώ αυτό δεν ειπώθηκε ΠΟΤΕ στον αέρα του «Super Κατερίνα»

Πολύς λόγος έχει γίνει από χθες για τα όσα είπε η Κατερίνα Καινούργιου στην εκπομπή της σε σχέση με την Ιωάννα Μαλέσκου αλλά και την «απάντηση» της Ιωάννας Μαλέσκου από τη δική της εκπομπή.

Η μπάλα χάθηκε κάπου στη μέση, με τα υπόλοιπα κανάλια να επωφελούνται της κατάστασης και να εκφέρουν γνώμη όλοι επί παντός επιστητού την επόμενη μέρα, κόβοντας και ράβοντας δηλώσεις και αντιδηλώσεις.

H φετινή σεζόν είναι πολύ σκληρή, ο κόσμος και η κοινωνία προσπαθεί να μαζέψει τα κομμάτια της από τον Covid και η τηλεόραση -ως μέρος της κοινωνίας ή του προβλήματος όπως λένε πολλοί- κινείται στον ίδιο ρυθμό.

Έτσι, οι σπίθες δεν αργούν να γίνουν… φωτιές!

Ο μόνος αξιόπιστος μάρτυρας είναι τα βίντεο! Δυστυχώς ή ευτυχώς για όλους, κανάλια και κοινό, όσα λέγονται στον τηλεοπτικό αέρα καταγράφονται.

Και μιας και όλοι επικαλούνται τη νοημοσύνη του τηλεοπτικού κοινού, καλό είναι ο τηλεθεατής να βλέπει τα επακριβή βίντεο με τις ακριβείς δηλώσεις των εκάστοτε πρωταγωνιστών.

Η επίκληση λοιπόν των βίντεο για τα όσα λέγονται στις ζωντανές εκπομπές είναι ο πλέον αδέκαστος μάρτυρας όταν υπάρχουν τέτοιου είδους κόντρες.

Παρακάτω θα βρείτε αναλυτικά τι ακριβώς είπε η Κατερίνα Καινούργιου στην εκπομπή της μαζί με το σχετικό βίντεο. Θα βρείτε όμως και την απάντηση της Ιωάννας Μαλέσκου αλλά και τη σημερινή δήλωση της διευθύντριας προγράμματος του ΣΚΑΪ.

Όπως θα διαπιστώσετε, πολύ εύκολα μεταφέρθηκαν τα λόγια της τελείως διαφορετικά και οδήγησαν στο «ξέσπασμα» της Ιωάννας Μαλέσκου η οποία όμως πάλι στον αέρα της εκπομπής της ομολόγησε ότι δεν είχε δει το βίντεο της «Super Κατερίνας».

Όσα είπε η Κατερίνα Καινούργιου

Όπως θα ακούσετε στη «Super Κατερίνα», η Έλενα Πολυκάρπου ξεκίνησε να παρουσιάζει δημοσίευμα σε σάιτ που έκανε λόγο ότι ο Γρηγόρης Γκουντάρας μετακομίζει την ώρα της Ιωάννας Μαλέσκου, της οποίας η τύχη δεν ήταν ξεκαθαρισμένη.

«Επιμένω ότι είναι ένα ρεπορτάζ που έγινε από το σάιτ» είπε η Έλενα.

«Αρχικά δεν μου αρέσει να σχολιάζω εκπομπές που είναι απέναντί μας. Βέβαια η συγκεκριμένη εκπομπή αρχίζει στις 12 αλλά δεν έχει σημασία. Θεωρώ ότι είναι πολύ κακό τέτοια φημολογία τόσο νωρίς. Δεν ξέρω αν τα νούμερα είναι τα αναμενόμενα ή όχι αλλά είναι μόνο ένας μήνας. Σε έναν μήνα μπορείς να βγάλεις πόρισμα αν θα σταματήσει μία εκπομπή ή αν θα συνεχίσει; είπε επί λέξη η Κατερίνα.

Κατόπιν προβλήθηκε το βίντεο με τον Σπύρο Κεραμίδα που προσπάθησε να πλευρίσει την Ιωάννα Μαλέσκου που πήγαινε στο πλατό για να κάνει μία δήλωση.

Εκείνη αρνήθηκε.

«Η Ιωάννα πάντα μας μιλάει, είναι πάντα ευγενική» είπε η Έλενα Πολυκάρπου.

«Εγώ γνωρίζω ότι πράγματι υπάρχει ένας προβληματισμός για τα νούμερα της εκπομπής και νομίζω ότι ακόμα και αν δεν έβγαινε από το κανάλι, βλέποντας τα νούμερα που είναι στο 5,6,7% δεν είναι η πορεία της Ιωάννας που έκανε πέρσι» είπε ο Χάρης Λεμπιδάκης.

«Είναι συμπαθέστατο κορίτσι, δεν την έχω παρακολουθήσει, είναι πάντα γλυκύτατη. Εκεί που μπορεί να την έχει πατήσει είναι το εξής: Είχε δύο αρχισυντάκτες πέρσι, είναι ο Βασίλης Γρηγορόπουλος και η Δήμητρα Παλούδη, ήταν δύο με τους οποίους είχε ακουστεί ότι μπορεί να είχε διαπληκτιστεί; Δεν γνωρίζω. Ο ένας πήγε στην Ελεονώρα Μελέτη και κάνει τεράστια επιτυχία και η Δήμητρα πήγε στη Δανάη η οποία επίσης σκίζει. Όταν το θέμα είχε επικεντρωθεί στην αρχισυνταξία και ξαφνικά φεύγει η αρχισυνταξία και πάει κάπου αλλού και σου λέει ότι κάνω πολύ καλά νούμερα μήπως δεν φταίει η ομάδα; Λέω εγώ, σκέφτομαι» σχολίασε η Κατερίνα.

Ο Γιάννης Πουλόπουλος είπε ότι «η δυναμική του ΣΚΑΪ φέτος με την περσινή δεν έχει καμία σχέση. Έχει δύο προϊόντα στην prime time ζώνη που δεν πηγαίνουν πολύ καλά, έχει πέσει ο μέσος όρος τηλεθέασης. Άρα ειδικά η Ιωάννα που η εκπομπή της ασχολήθηκε με τα ριάλιτι του σταθμού μήπως επηρεάζει κι αυτό;»

«Εγώ εύχομαι να μη σταματήσει η εκπομπή και αν είναι να γίνει τούμπα. Εσύ το γνωρίζεις Έλενά μου;» είπε η Κατερίνα.

«Να σας πάω στην τελευταία εξέλιξη; Ο ΣΚΑΪ είναι εξαιρετικά προβληματισμένος με τα νούμερα της Ιωάννας Μαλέσκου. Αυτό που συζητιέται στους διαδρόμους του καναλιού είναι ότι δεν θα μετακομίσει η εκπομπή, αυτό προσπαθούν να μην κάνουν αλλά να αλλάξει η ώρα μετάδοσης, που σημαίνει ότι θα πάει στις 11.30 ώστε να παίρνει lead in από τους Αταίριαστους διότι η εκπομπή που υπάρχει ανάμεσα στην Ιωάννα Μαλέσκου και τους Αταίριαστους είναι η εκπομπή της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου. Δεν πάει πάντα καλά και δεν δίνει lead in» είπε η Χρίσλα Γεωργακοπούλου.

«Εγώ έχω διάψευση από τον ΣΚΑΪ για μετακίνηση της Μαλέσκου και αλλαγή ώρας, θα τη στηρίξουν και περιμένουν το Survivor που είναι το δυνατό χαρτί του καναλιού και θα συνεχίσει η Μαλέσκου μέχρι τέλος της σεζόν γιατί η υπογραφή του συμβολαίου της Ιωάννας έχει να κάνει μόνο με καθημερινό πρόγραμμα» είπε ο Χάρης Λεμπιδάκης.

«Δεν ξέρω κατά πόσο την έχει βοηθήσει και το επικοινωνιακό της κομμάτι. Δεν ξέρω ποιος είναι, με συγχωρείτε, δεν έχω κάτι προσωπικό με κανέναν. Επειδή έχω μιλήσει μαζί της και μου είναι πάρα πολύ συμπαθής, γλυκύτατη και ένα ευγενέστατο πλάσμα, νομίζω ότι όλοι… Τι έγινε στην αρχή με τη Μαλέσκου: Η Μαλέσκου ξεκινάει από το κανάλι στην Κρήτη, ένα πολύ σέξι κορίτσι, ωραίο που το έδειχνε ο Μουτσινάς και με το που βγαίνει πάνε να δημιουργήσουν μια εικόνα -χωρίς να την έχει δει κανένας σε πανελλαδικό κανάλι- ότι έρχεται η Μενεγάκη, η Έλεν ντε Τζένερις. Όταν για ένα πρόσωπο πας να στήσει κάτι τόσο μεγάλο λίγο να μην είναι στις προσδοκίες, μετά αυτό το πρόσωπο το χτυπάνε. Για μένα είναι καλύτερο να εκτεθεί ένα πρόσωπο, να λιθοβοληθεί ίσως, να κάνει τα βήματά του και να κρίνει ο κόσμος από το να δημιουργείς στον κόσμο μια τεράστια αναμονή ότι έρχεται κάτι ουάου και τελικά να απογοητευτεί. Ίσως το «χτίσιμό» της να είναι λίγο λάθος αλλά λέω την προσωπική μου άποψη και μόνο την προσωπική μου» είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

«Είναι τελείως διαφορετικό να έχεις εμπειρία κάποιων χρόνων σε ένα επαρχιακό κανάλι και τελείως διαφορετικό να πέσεις μέσα στην αρένα στην πρωινή ζώνη που είναι σκληρή και θέλει και εμπειρία» είπε η Χρίσλα.

«Η ζώνη μας φέτος και ειδικά η πρωινή είναι η πιο ανταγωνιστική. Αυτό όμως δεν είναι κακό είναι καλό γιατί υπάρχουν εκπομπές, υπάρχουν δημοσιογράφοι. Θεωρώ ότι αν της δώσουν λίγο χρόνο ακόμα και αλλάξουν κάποια πράγματα, ίσως όχι στην ομάδα την πίσω από τις κάμερες, μια χαρά είναι, ίσως στον χειρισμό μπορεί να είναι καλύτερα» είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

Δείτε το βίντεο:

Όσα είπε η Ιωάννα Μαλέσκου

Έχοντας διαβάσει τα παραπάνω αξίζει τον κόπο να τα συγκρίνετε με τα όσα είπε η Ιωάννα Μαλέσκου στη δική της εκπομπή, σε αρκετά φορτισμένο ύφος και με μάλλον όχι ήπιες εκφράσεις.

Για την ακρίβεια, η Ιωάννα Μαλέσκου φάνηκε σαν να τοποθετείται πάνω σε όσα της μετέφεραν οι συνεργάτες της και όχι σε όσα η ίδια είδε και άκουσε  με τα αυτιά της. Άλλωστε και η ίδια τουλάχιστον ομολόγησε ότι δεν είχε δει το απόσπασμα από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου.

Οι δηλώσεις της Άλκηστης Μαραγκουδάκη

Σήμερα, σε δηλώσεις της η διευθύντρια προγράμματος του ΣΚΑΪ – το πλέον αρμόδιο πρόσωπο – πήρε θέση για το θέμα.

Όπως θα ακούσετε στη δήλωσή της στο «Mega Καλημέρα», αυτό που θύμωσε περισσότερο την παρουσιάστρια του Love It είναι πως τη χαρακτήρισαν «από την επαρχία» ενώ αυτό δεν ειπώθηκε ΠΟΤΕ στον αέρα του «Super Κατερίνα», όπως θα διαβάσετε παραπάνω.

Παράλληλα, εμμέσως πλην σαφώς επιβεβαίωσε όσα παρέθεσαν οι δημοσιογράφοι της Κατερίνα Καινούργιου ότι το Love it μπορεί να βγαίνει μισή ώρα νωρίτερα.

«Η εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου σίγουρα δεν θα κοπεί και σίγουρα δεν θα αλλάξει ζώνη. Αν πάει μισή ώρα νωρίτερα αυτό είναι απόλυτα θεμιτό γιατί είναι καλό οι ζωντανές εκπομπές να διαδέχονται η μία την άλλη.

Από την άλλη πιστεύω ότι όλοι κάνουν την ίδια δουλειά, είναι μια πολύ δύσκολη περίοδος για όλους γιατί είναι πάρα πολύ ανταγωνιστική. Καλό είναι να κοιτάμε τον εαυτό μας και να μην κοιτάμε τον δίπλα μας, όποιος και να είναι, είτε κάνει καλύτερα είτε κάνει χειρότερα νούμερα.

Δεν επικροτώ κανένα σχόλιο ούτε από τη μία ούτε από την άλλη μεριά. Θεωρώ πολύ λογικό η Ιωάννα όταν ακούει ψευδή δημοσιεύματα και ειδικά να γίνονται τόσο αρνητικά σχόλια -δηλαδή είναι κακό που ένας άνθρωπος ήρθε από την επαρχία και δη από την Κρήτη να κάνει εκπομπή; Πρέπει να είμαστε όλοι στο κέντρο της Αθήνας ή στη συμπρωτεύουσα για να κάνουμε εκπομπή; Νομίζω ότι αυτό τη θύμωσε περισσότερο, δεν νομίζω ότι τη θύμωσε κάτι άλλο. Και νομίζω ότι πρέπει να σταματήσουν εδώ και δεν πρέπει να δοθεί συνέχεια γιατί όλοι στον ίδιο χώρο βρισκόμαστε και αυτός ο χώρος κάνει κύκλους.

Καλό είναι να σεβαστούν όλοι τον τηλεοπτικό χρόνο και να μην έχουμε αυτού του είδους τις βολές αριστερά και δεξιά. Όλοι για το ίδιο παλεύουμε για να έχουμε καλύτερη τηλεόραση. Δεν θεωρώ ότι αυτή είναι καλύτερη τηλεόραση» είπε η κ. Μαραγκουδάκη σχολιάζοντας και τη φράση της Ιωάννας «τα νούμερα να μην γίνονται νούμερα».