Ιωάννα Μαλέσκου: Στον ΣΚΑΪ η “Μενεγάκη της Κρήτης”;
Νέα

Ιωάννα Μαλέσκου: Στον ΣΚΑΪ η “Μενεγάκη της Κρήτης”;

Ιωάννα Μαλέσκου: Στον ΣΚΑΪ η “Μενεγάκη της Κρήτης”;

Το ρεπορτάζ του "Έλα, Χαμογέλα"

Μπορεί η Ιωάννα Μαλέσκου, η “Μενεγάκη της Κρήτης” όπως την αποκαλούν, να δήλωσε ότι οι συζητήσεις με τον Alpha ναυάγησαν μιλώντας στην Κατερίνα Καινούργιου, φαίνεται όμως ότι δεν είναι το μόνο κανάλι που τη διεκδικεί.

Μιλώντας στο “Πρώτο Θέμα” και την Αφροδίτη Γραμμέλη δήλωσε ότι “είμαι σε φάση που αποφάσισα να κάνω το τηλεοπτικό μου βήμα. Δεν έχω συμφωνήσει ακόμα αλλά το σίγουρο είναι ότι θα συμφωνήσω με κάποιο κανάλι. Μέχρι να μπει η υπογραφή αλλάζουν πολλά πράγματα”.

https://streamable.com/6s6y9o

Ο Παύλος Σταματόπουλος, μιλώντας στο “Έλα, Χαμογέλα”  είχε ενδιαφέρον τηλεοπτικό ρεπορτάζ για το κανάλι με το οποίο φαίνεται ότι έχει συμφωνήσει η Ιωάννα, χωρίς όμως να είναι κάτι δεδομένο καθώς δεν έχουν πέσει υπογραφές.

Έτσι, όπως ανέφερε, αυτό είναι ο ΣΚΑΪ και μάλιστα η έλευσή της αναμένεται να φέρει “καραμπόλες” στη ζώνη για την οποία προορίζεται, την πρωινή ψυχαγωγική ζώνη, που μέχρι τώρα το κανάλι δεν είχε.

Όπως είπε ο Παύλος, το κανάλι του Φαλήρου επιδιώκει να την εντάξει στο δυναμικό του προκειμένου να προμοτάρει και τα προγράμματα της prime time του σταθμού

https://streamable.com/vamvoy