J2US – Νίκος Κοκλώνης: «Θα αναστατώσω την κριτική επιτροπή και θα φέρω guest κριτή από άλλο ριάλιτι»
Νέα

J2US – Νίκος Κοκλώνης: «Θα αναστατώσω την κριτική επιτροπή και θα φέρω guest κριτή από άλλο ριάλιτι»

J2US – Νίκος Κοκλώνης: «Θα αναστατώσω την κριτική επιτροπή και θα φέρω guest κριτή από άλλο ριάλιτι»

Όλα όσα έγιναν στα παρασκήνια του χθεσινού live

Άλλο ένα live του J2US μας κράτησε συντροφιά χθες βράδυ και είχε πολλές ανατροπές, εκπλήξεις και εντυπωσιακές ερμηνείες και παρουσίες στη σκηνή. Από το χθεσινό επεισόδιο αποχώρησαν η Ζωζώ Σαπουντζάκη και ο Γιάννης Αθητάκης και η κάμερα του «Έλα Χαμογέλα» και ο Γρηγόρης Μπάκας βρέθηκαν στα παρασκήνια και μίλησαν με τους πρωταγωνιστές του μουσικού σόου.

Πρώτος ο παρουσιαστής του J2US Νίκος Κοκλώνης αποκάλυψε πως ετοιμάζει μια έκπληξη στους κριτές: «Θα αναστατώσω την κριτική επιτροπή και θα φέρω guest κριτή από άλλο ριάλιτι. Θα αλλάξει όλη τη χημεία και την ισορροπία σε όλη την επιτροπή. Θα έρθει αρχικά για μία εμφάνιση», είπε χαρακτηριστικά.

Τον λόγο πήρε και ο Γιώργος Θεοφάνους που ανέφερε: «Η αντιμετώπιση προς τον Αντώνη και την Πέννυ είναι λίγο άδικη. Εγώ δεν περίμενα και την περασμένη εβδομάδα να φύγουν ο Χρήστος με την Παρθένα. Ο κόσμος είναι, όμως, αυτός που αποφασίζει. Και για τον Τρύφωνα λένε ότι είναι άφωνος, αλλά για να μένει μέσα σημαίνει ότι ο κόσμος θέλει να περάσει καλά και δεν τον νοιάζει μόνο αν θα μπει καλά στον τόνο».

«Δεν μετάνιωσα για το 10άρι στον Τρύφωνα. Κάνουμε και την πλάκα μας. Δεν κρίνονται ζωές εδώ», είπε με τη σειρά της η Μαρία Μπακοδήμου.

«Αν κάνω ένα μουσικό θέαμα θα ήθελα να συνεργαστώ με την Josephine», δήλωσε ο Σταμάτης Φασουλής.

«Μια χαρά κύλισε η βραδιά. Δεν έκανα και λάθος και είπα τα ονόματα σωστά», είπε η Βίκυ Σταυροπούλου.

«Όταν διάβασα το τραγούδι που είπαν η Ευρυδίκη και ο Ηλίας αναρωτήθηκα ποιο είναι. Έχω πει πάρα πολλά και ενδεχομένως υπάρχουν και κάποια που έχω ξεχάσει τους τίτλους», είπε η Δέσποινα Βανδή.

https://streamable.com/sveizd

«Τι να πω μετά από αυτούς τους βαθμούς που πήρα», είπε ο Τρύφωνας Σαμαράς με την Έφη Σαρρή να αποκαλύπτει πως ένιωσε δέος όταν την χαιρέτησε η Δέσποινα Βανδή.

Η Γωγώ Τσαμπά μίλησε για τα beaute που έκανε ενώ η Ζένια Μπονάτσου είπε πως δεν έχει ερωτευτεί ποτέ καθηγητή της.

«Για εμένα ήταν η καλύτερή μας εμφάνιση, χόρεψα, έκανα δεύτερη φωνή και τραγούδησα πολλούς στίχους», είπε η Ευριδίκη Βαλαβάνη με τον Ηλία Βρεττό να αναφέρει: «Όταν κάποιος προσπαθεί είναι ωραίο να του λες ένα μπράβο».

Τέλος, ο Αναστάσιος Ράμμος μίλησε για τα 30 τατουάζ που έχει στο σώμα του και η Κατερίνα Ζαρίφη για τις «κατάρες» του Παύλου Σταματόπουλου.

https://streamable.com/3o067c