J2US: Όλα όσα έγιναν στα παρασκήνια του χθεσινού live
Νέα

J2US: Όλα όσα έγιναν στα παρασκήνια του χθεσινού live

J2US: Όλα όσα έγιναν στα παρασκήνια του χθεσινού live

Οι εκπλήξεις που ετοιμάζει ο Νίκος Κοκλώνης

Με πολύ τραγούδι, χορό, εκπλήξεις και ανατροπές πραγματοποιήθηκε το χθεσινό live του J2US που κέρδισε το τηλεοπτικό κοινό. Τι έγινε όμως, στα παρασκήνια του μουσικού σόου; Η κάμερα του «Έλα Χαμογέλα» συνάντησε τον Νίκο Κοκλώνη, τη Ζωζώ Σαπουντζάκη, τη Δέσποινα Βανδή, τη Μαρία Μπακοδήμου και πολλούς ακόμη στα backstage.

«Τραγούδησα ένα τραγούδι της Άννας Βίσση που λατρεύω. Έχουμε συνεργαστεί στο παρελθόν. Όταν κάηκε το σπίτι μου στην Κινέτα η πρώτη που με πήρε ήταν η Άννα Βίσση και μου είπε να μην ανησυχώ και όλα θα φτιάξουν», είπε χαρακτηριστικά η Ζωζώ Σαπουντζάκη μιλώντας για την ερμηνεία της στη σκηνή.

Ο Τρύφωνας Σαμαράς με την Έφη Σαρρή μίλησαν για την εντυπωσιακή αλλαγή τους με αφορμή το act τους στο stage, ενώ η Μαρία Μπακοδήμου είπε για το 10 που τους χάρισε: «Ο άνθρωπος είναι παλαίμαχος. Παίζει εδώ, τραγουδά, ντύνεται, χτενίζεται, τσακώνεται, υποφέρει, παραπονιέται. Χαλάλι του»,

Μιλώντας για την αποχώρηση του Χρήστου Χολίδη και της Παρθένας Χοροζίδου, η Δέσποινα Βανδή είπε: «Δεν το πίστευα. Θεωρώ ότι η Παρθένα και ο Χρήστος ήταν εξαιρετικοί σήμερα το βράδυ και η βαθμολογία μου ήταν υψηλή. Τους έβαλα εννιά».

Ενώ, στην ερώτηση αν θα άλλαζε κάποιο από τα τραγούδια που ακούστηκαν στο σόου ανέφερε: «Θα άλλαζα πολλά τραγούδια. 10».

Τέλος, ο Νίκος Κοκλώνης έσπευσε να αποκαλύψει τι ετοιμάζει στα επόμενα live: «Το επόμενο Σάββατο θα έχουμε πολλούς καλεσμένους. Θα χορέψουμε, θα φωνάξουμε και θα παρακαλέσουμε τον Θεό, θα πέσουμε στα πατώματα. Έχουμε εορταστικά, πρωτοχρονιάτικα. Θα δείτε το J2US όπως δεν το έχετε ξαναδεί μέχρι τώρα», είπε και όταν ρωτήθηκε αν θα δούμε και την Άννα Βίσση στους καλεσμένους, δήλωσε: «Η Άννα; Δεν είναι και 12 τώρα. Δεν θα απαντήσω θα τα δείτε».

https://streamable.com/j12fu9