«Καλό Μεσημεράκι»: Το μαύρισμα του Μουτσινά, τα άνθη της Βάνιας και τα διόδια στο κέντρο της Αθήνας
Νέα

«Καλό Μεσημεράκι»: Το μαύρισμα του Μουτσινά, τα άνθη της Βάνιας και τα διόδια στο κέντρο της Αθήνας

«Καλό Μεσημεράκι»: Το μαύρισμα του Μουτσινά, τα άνθη της Βάνιας και τα διόδια στο κέντρο της Αθήνας

O Στέφανος Τσιτσιπάς αρμέγει και η Βάνια αναστατώνεται

Το «Καλό Μεσημεράκι» ξεκίνησε και ο Νίκος Μουτσινάς καλησπέρισε το κοινό τονίζοντας ότι με το μέικ απ του σήμερα φαίνεται σαν ηλιοκαμένος, ενώ παράλληλα φώναξε στην παρέα του και τη Βάνια που η εμφάνισή της παρέπεμπε σε ανθοδοχείο με ήλιους.

«Εσύ μαύρισες και εγώ άνθισα» είπε η Βάνια κατά την είσοδό της στο πλατό.

Τι έγινε αλήθεια με την ιστορία της Βάνιας;

Εχθές, ανέφερε, ότι ήθελε να ανεβάσει μια φωτογραφία για τους followers της στα social media. Δεν ήθελε να βάλει μια απλή φωτογραφία, για αυτό προσπάθησε να βγάλει μία κάπως πιο… αισθησιακή. Τι έκανε λοιπόν; Κάθισε σε ένα τραπεζάκι, αλλά μία βίδα, που δεν την πρόσεξε της μπήκε στο γοφό. Δεν έχασε χρόνο και έτρεξε στον γιατρό για να της κάνει αντιτετανικό, αλλά την πόνεσε πιο πολύ και από το εμβόλιο της pfizer. Όταν ρωτήθηκε από τον Νίκο Μουτσινά τι έγινε με την βίδα, τελικά, και αν την έραψαν στο σημείο, η Βάνια σχολίασε πως της βάλανε κάτι γάζες, αλλά έχει ένα προβληματάκι… Τι; Δεν μπορεί να κάτσει. «Ή ξαπλωμένη μπρούμυτα ή όρθια», απάντησε η Βάνια.

Γενέθλια είχε ο μαέστρος της μπάντας Σταύρος και του ευχήθηκαν όλοι χρόνια πολλά με μια τούρτα που ξέχασαν να ανάψουν τα… κεράκια!

«Είμαι εδώ πέρα για να αφηγούμαι την πραγματικότητα», είπε ο παρουσιαστής και συνέχισε: «Θυμάστε που κατεβαίναμε Αθήνα με το αυτοκινητάκι μας; Ε, τώρα θα πληρώνουμε διόδια», αυτό το δήλωσε ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Κώστας Καραμανλής και ο Νίκος Μουτσινάς συγκινήθηκε, ενώ κάνει και πρόταση τα κουβούκλια να στηθούν δίπλα από τα πλατάνια που θα φυτέψουν. «Γιατί δεν βάζουν διόδια και έξω από το σπίτι;», είπε, ενώ δεν παρέλειψε να θυμίσει τι έγινε με την κακοκαιρία «Μπάλλος»: «Τόσες υποδομές έχει η πόλη, το είδαμε και τις προάλλες που έβρεξε».

Έπαιξε και βίντεο με τα βουνά από λουλούδια στα πόδια του Πάνου Κιάμου, μάλλον είπε θα είναι ότι του χρωστούσαν από την περίοδο της καραντίνας.

Ένα βίντεο με τον Στέφανο Τσιτσιπά να αρμέγει αναστάτωσε τη Βάνια, καθώς όπως είπε ο διάσημος τενίστας τρελαίνεται για αυτήν. Μάλιστα, τρελαίνεται! Το συμπέρασμα αυτό βγήκε καθώς το άρμεγμα… δεν είναι άρμεγμα, αλλά ερωτικό κάλεσμα! Για να καταλάβετε η Βάνια λατρεύει το τζατζίκι και το τζατζίκι γίνεται από το γιαούρτι και το γιαούρτι γίνεται με γάλα… και ο Στέφανος τι αρμέγει; Γάλα… Απλά τα πράγματα, ο Στέφανος θέλει τη Βάνια!

Με την απορία ωστόσο έμεινε ο Μουστινάς «Το παιδί αυτό γιατί δεν παίζει τένις… το βλέπει βασανισμένο το παιδί», σχολιάζει ο παρουσιαστής.

Το όνομα του μωρού της Στικούδη είναι Βύρωνας. «Τι μωρό έκανε, 82 χρονών και το λέει Βύρωνα;», είπε με μια αίσθηση χιούμορ και έστειλε της ευχές του!

Τι κάνει η Τούνη; Φοράει τις υπέροχες κατακόκκινες φόρμες και με μακιγιάζ πήγε να κάνει βόλτες με τα σκυλιά! Γιατί να μην το κάνει; Άλλωστε ο Αλεξάνδρου είναι αυτός που φροντίζει το σπίτι τώρα!

Στο σπίτι του GNTM υπάρχει μια αισθητική Μιλάνου, σύμφωνα με τον Μουτσινά, που μοιάζει περισσότερο με το Big Brother και το food fight με τα αυγά τον αηδίασε. «Τον Κουδουνάρη δεν τον σεβάστηκαν; Δεν ντράπηκαν ούτε την Βίκυ Κουλιανού. Λάθος Βίκυ έβαλαν μέσα. Αν ήταν η Καγιά τώρα θα γινόταν χαμός αν έβλεπε τα αυγά και τα αλεύρια», σχολίασε ο παρουσιαστής κλείνοντας το stand up.