Νέα

«Καταπέλτης» ο Βαγγέλης Περρής για την Ιωάννα Μαλέσκου: «Όταν έχεις το Survivor “όπλο” στα χέρια σου και το εξαφανίζεις, θέλει ικανότητα»

«Καταπέλτης» ο Βαγγέλης Περρής για την Ιωάννα Μαλέσκου: «Όταν έχεις το Survivor “όπλο” στα χέρια σου και το εξαφανίζεις, θέλει ικανότητα»

«Δεν τη θαυμάζω» είπε ο δημοσιογράφος

Την φετινή, τηλεοπτική αρένα σχολίασε ο Βαγγέλης Περρής στην κάμερα της εκπομπής  Open Weekend λέγοντας πως αν ήταν στο χέρι του θα άλλαζε επαναλήψεις «συνταγών» που έχουν αποτύχει.

«Έχουμε βαρεθεί να βλέπουμε εκπομπές σαν το Big Brother, έχουμε βαρεθεί να βλέπουμε εκπομπές ψευτοερωτικές, που τις βλέπεις για να διασκεδάσεις, ενώ εκείνοι νομίζουν ότι τις βλέπεις γιατί πραγματικά ενδιαφέρεσαι για την πορεία των ερώτων. Θεωρούν ότι ο τηλεθεατής είναι ένα πρόβατο που ό,τι κι αν του δώσεις θα τρέξει πίσω από αυτόν που το δίνει. Δεν ισχύει και καλό θα ήταν να το πάρουν χαμπάρι άπαντες».

Από την κριτική του πολύ θετικά λόγια άκουσε η Σταματίνα Τσιμτσιλή, για την οποία θεωρεί ότι είναι έμπειρη πια να σταθεί σε κάθε περίσταση.

«Η Σταματίνα Τσιμτσιλή είναι πλέον παραδοσιακή παρουσιάστρια. Δηλαδή ξέρει τα κόλπα, ξέρει που θα μιλήσει και ξέρει τις ισορροπίες. Μπορεί να βάλει σε τάξη δύο αγρίμια που έχει στο πάνελ της. Είναι δύναμη η Σταματίνα και όποιος δεν το εκτιμά, εκείνος θα χάσει».

Την ίδια εκτίμηση, ωστόσο, δεν έχει και για την Ιωάννα Μαλέσκου…

«Καλή επιτυχία στην Ιωάννα Μαλέσκου σε ό,τι κι αν κάνει. Αυτά που προέκυψαν δεν τα έκανε με τον καλύτερο τρόπο ούτε ήταν και τα καλύτερα. Δεν τη θαυμάζω.

Απλώς εντυπωσιάζομαι γιατί είχε μια τεράστια ευκαιρία, που για να την εκμεταλλευτείς πρέπει να ιδρώσεις ουσιαστικά και όχι να βαφτείς για να μη φαίνεται το ίδρωμα. Θα πρέπει να ιδρώσεις. Νομίζω ότι την αντιμετώπισε με μια ευκολία. Όταν έχεις το Survivor, το οποίο κάνει 25% και έχεις αποκλειστικό υλικό, έχεις ένα όπλο στα χέρια σου. Για να το εξαφανίσεις αυτό το όπλο θέλει ικανότητα» είπε ο δημοσιογράφος.

Exit mobile version