Κατερίνα Γερονικολού: Ο γάμος που δεν σκέφτεται, το ελάττωμα του Γιάννη Τσιμιτσέλη και ο λόγος που παρέμεινε στην παράσταση με τον Κιμούλη
Νέα

Κατερίνα Γερονικολού: Ο γάμος που δεν σκέφτεται, το ελάττωμα του Γιάννη Τσιμιτσέλη και ο λόγος που παρέμεινε στην παράσταση με τον Κιμούλη

Κατερίνα Γερονικολού: Ο γάμος που δεν σκέφτεται, το ελάττωμα του Γιάννη Τσιμιτσέλη και ο λόγος που παρέμεινε στην παράσταση με τον Κιμούλη

Πώς νιώθει για τη συνεργασία με τον σύντροφό της;

Πρωταγωνιστικό ρόλο στην ταινία «Σμύρνη μου αγαπημένη», αλλά και τη θεατρική παράσταση «Από Σμύρνη, Σαλονίκη» έχει η Κατερίνα Γερονικολού, η οποία μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» για τη συνεργασία της με τη Μιμή Ντενίση, τη σχέση της με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη και το ενδεχόμενο ενός γάμου, αλλά και την άσχημη εμπειρία της με τον Γιώργο Κιμούλη.

«Από το 2010 συνεργαζόμαστε με τη Μιμή Ντενίση, πλέον είμαστε φίλες όχι μόνο συνεργάτες. Όταν μου πρότεινε τον ρόλο ήμουν σε άλλη παράσταση, αιφνιδιάστηκα. Ξεκίνησε να μου διαβάζει το έργο και ενώ ήμουν σε άλλη παράσταση, συμφώνησα. Την λέω χαρούμενη φιλόσοφο, είναι μια διανοούμενη αλλά δεν παύει να έχει χιούμορ και να χαμογελάει», δήλωσε αρχικά η ηθοποιός και αναφέρθηκε στον Γιάννη Τσιμιτσέλη και τη συζήτηση περί γάμου:

«Νομίζω ότι είναι μια πολύ σοφή επιλογή αυτή που πήραμε φέτος με τον Γιάννη να συνεργαστούμε στο σήριαλ της ΕΡΤ γιατί αλλιώς δε θα βρισκόμασταν καθόλου. Στον Γιάννη θαυμάζω το ότι είναι πολύ αληθινός με όλους. Θα φερθεί σε οποιονδήποτε άνθρωπο με ντομπροσύνη, με την αλήθεια του. Δεν υποδύεται ποτέ τίποτα παρά μόνο όταν παίζει στη δουλειά. Αυτό εμένα με χαλαρώνει γιατί ξέρω ποιος άνθρωπος είναι.

Θα μπορούσε να είναι λιγότερο τσαπατσούλης, είναι λίγο τσαπατσούλης αλλά εντάξει, δεν πειράζει… Ευτυχισμένη είμαι, δε θα μπορούσα να ζητήσω τίποτα παραπάνω και το 2022 εύχομαι να μη μου αλλάξει τίποτα στη ζωή μου. Δε συνδυάζω τον γάμο με την ευτυχία. Δεν έχουμε τέτοια σχέδια, δεν το συζητάμε καν. Εγώ τον γάμο τον συζητάω με τους δημοσιογράφους, το ίδιο και ο Γιάννης. Μεταξύ μας δεν το συζητάμε» είπε η Κατερίνα Γερονικολού.

Σχετικά με την άσχημη εμπειρία που είχε με τον Γιώργο Κιμούλη, απάντησε: «Είχα μιλήσει με πολύ κοντινούς μου ανθρώπους τότε, εκείνη την περίοδο την δύσκολη γιατί ήθελα κάπου να ξεσπάσω, να μιλήσω. Μετά τράβηξα μια κουρτίνα και το έθαψα μέσα μου όλο αυτό. Ήξερα ελάχιστα πράγματα. Κάθε γυναίκα που νιώθει ότι την προσβάλλουν ή την κακοποιούν ή με κάποιο τρόπο θίγουν την αξιοπρέπειά της, ξέρει ότι πια μπορεί να μιλήσει. Το βλέπουμε σε πολλές υποθέσεις που αυτή την περίοδο έχουν έρθει στην επιφάνεια. Όλα αυτά συνδέονται… υπάρχει ο παράγοντας του “μίλα, δεν είσαι μόνη, μπορούμε να σε ακούσουμε”.

Οι πληγές μου έχουν επουλωθεί, νιώθω ότι πια δημόσια με ξέρουν καλύτερα, ξέρουν ένα κομμάτι του εαυτού μου που του έκρυβα και δεν ήθελα να δημοσιοποιήσω γιατί ντρεπόμουν. Το θύμα, δε νιώθει καλά που είναι θύμα. Δεν είναι τίτλος για να χαίρεσαι. Αν γυρνούσα τον χρόνο πίσω πάλι δε θα έφευγα από αυτή τη συνεργασία γιατί δε θέλω να το βάζω κάτω. Δε θέλω κανείς να εισέρχεται τόσο βαθιά στη δική μου οντότητα που να μου αλλάζει πορεία… Ήθελα πάρα πολύ να τα καταφέρω και να συνεχίσω να είμαι ηθοποιός».