Νέα

Κατερίνα Καινούργιου: Αποκάλυψε γιατί δεν δίνει συνεντεύξεις τα τελευταία δύο χρόνια

Κατερίνα Καινούργιου: Αποκάλυψε γιατί δεν δίνει συνεντεύξεις τα τελευταία δύο χρόνια

Σε ποια εκπομπή μόνο θα πάει φέτος καλεσμένη;

Τις δηλώσεις της Κατερίνας Ζαρίφη για τη νέα εκπομπή που θα ξεκινήσει στο Mega με την Ντορέττα Παπαδημητρίου και την Μαρία Σολωμού άκουσε σήμερα στο «Ευτυχείτε» η Κατερίνα Καινούργιου. Και με αφορμή την ανοιχτή πρόσκληση να βρεθεί καλεσμένη τους, η παρουσιάστρια του Open αποκάλυψε το λόγο που δεν δίνει τα τελευταία δυο χρόνια συνεντεύξεις.

«Την ευχαριστώ πολύ που με θέλει καλεσμένη, αλλά τα τελευταία δύο χρόνια έχω πάρει μια απόφαση δεν δίνω συνεντεύξεις και δεν εμφανίζομαι. Ο λόγος είναι πολύ συγκεκριμένος. Θεωρώ ότι εκτίθεμαι πάρα πολύ από την καθημερινή εκπομπή, θετικά, μιλάω πολύ κλπ. Οπότε δεν χρειάζομαι και παραπάνω έκθεση. Για προστασία και δικιά μου και για να μην κουράζω το τηλεοπτικό κοινό, έχω αποφασίσει να μην δίνω συνεντεύξεις»., είπε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου.

Και αποκάλυψε ότι φέτος θα βρεθεί μόνο σε μια τηλεοπτική εκπομπή για συνέντευξη, στο «Καλό Μεσημεράκι» με τον Νίκο Μουτσινά: «Φέτος θα πάω μόνο σε μια εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, γιατί το έχω τάξει εδώ και δυο χρόνια. Αλλά αυτό θα είναι κάτι διαφορετικό».

https://streamable.com/s0h8b7

Exit mobile version