Νέα

Κατερίνα Λαζαρίδου: Οι πρώτες της δηλώσεις μετά τη νίκη στο X Factor

Κατερίνα Λαζαρίδου: Οι πρώτες της δηλώσεις μετά τη νίκη στο X Factor

Στην «Κοινωνία Ώρα Mega» μαζί με τον Άγγελο Αρχανιωτάκη που κέρδισε τη δεύτερη θέση

Μπορεί ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος και η Ανθή Βούλγαρη να αποχαιρέτησαν για καλοκαίρι το τηλεοπτικό κοινό η ενημέρωση όμως συνεχίζεται στο Mega με τον Νικήτα Κορωνάκη και τη Στέλλα Στυλιανού να παίρνουν τη σκυτάλη στην «Κοινωνία Ώρα Mega».

Οι νικητές του X Factor μετά τον τελικό του σόου εμφανίστηκαν στην εκπομπή και μοιράστηκαν τα συναισθήματά τους για το αποτέλεσμα του διαγωνισμού.

Η Κατερίνα Λαζαρίδου που κατέκτησε την πρώτη θέση και τα 150.000€ ανέφερε πως δεν περίμενε ποτέ να δει τον εαυτό της στο X Factor και όταν μάλιστα η παραγωγή της έκανε την πρόταση να συμμετέχει ήταν αρνητική.

«Η εμπειρία μου ήταν πάρα πολύ ωραία, περάσαμε με όλα τα παιδιά πολύ όμορφα. Επαγγελματικά ποτέ δεν είχα ασχοληθεί με τη μουσική μόνο στα social media. Δεν σκεφτόμουν τη νίκη, το πηγίνω βήμα βήμα. Δεν σκόπευα να πάω στο X Factor. Η αλήθεια είναι ότι με κάλεσαν αλλά στην αρχή ήμουν αρνητική αλλά να που έκανα λάθος» είπε.

Τον λόγο πήρε στη συνέχεια ο Άγγελος Αρχανιωτάκης, ο οποίος κέρδισε τη δεύτερη θέση και το έπαθλο των 50.000€.

«Δεν είχα κανέναν σκοπό να δηλώσω, το έκανα τελευταία στιγμή, 10 μέρες πριν από τις οντισιόν. Ο λόγος που το έκανα ήταν επειδή ένας φίλος μου με πίεσε. Δεν έχω κάνει μαθήματα μουσικής» δήλωσε.

Exit mobile version