Κατερίνα Στικούδη: Δάκρυσε μιλώντας για τον γάμο της με τον Βαγγέλη Σερίφη
Νέα

Κατερίνα Στικούδη: Δάκρυσε μιλώντας για τον γάμο της με τον Βαγγέλη Σερίφη

Κατερίνα Στικούδη: Δάκρυσε μιλώντας για τον γάμο της με τον Βαγγέλη Σερίφη

Καλεσμένη της Ελένης Μενεγάκη ήταν η Κατερίνα Στικούδη, η οποία μίλησε για την προσωπική της ζωή και τον γάμο της με τον Βαγγέλη Σερίφη, αλλά και την συμμετοχή της στο Your Face Sounds Familiar. Η τραγουδίστρια εμφανίστηκε με νέο μακιγιάζ και φακίδες.

Η σχέση της με τον σύζυγό της και ο γάμος της

Η Κατερίνα προχώρησε σε μια άνευ προηγουμένου εξομολόγηση για τη σχέση της με τον Βαγγέλη Σερίφη, με τον οποίο ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου το καλοκαίρι.

Πήρα μαζί μου αυτή την ημέρα, γιατί άλλαξα. Νιώθω τυχερή που έχω αυτό τον άνθρωπο δίπλα μου. Πήρα πολλή χαρά από συγγενείς και φίλους στο γάμο μου. Σε κάθε δυσκολία μου σκέφτομαι εκείνη την ημέρα, όπως και στην καθημερινότητά μου. Έτσι, παίρνω δύναμη” είπε για την ημέρα του γάμου της και πρόσθεσε τους λόγους που δεν είχε παντρευτεί τα προηγούμενα χρόνια με τον Βαγγέλη. “Από την πρώτη μέρα που τον γνώρισα θα μπορούσα να τον είχα παντρευτεί. Έχουμε περάσει δύσκολα όμως, χάσαμε δικούς μας ανθρώπους και δεν μπορούσαμε να σκεφτόμαστε γάμους και πάρτι. Το καλοκαίρι είπαμε “πάμε να κάνουμε το πάρτι μας”.

“Νιώθω σαν να τον γνώρισα εχθές. Έχουμε κοινά ενδιαφέρονται και στο να κάνουμε πράγματα μαζί και στις συζητήσεις μας. Δεν συμφωνούμε σε όλα, αλλά οι αντιδράσεις του μου φαίνονται τόσο γλυκιές. Πλέον και τα ελαττώματά του μου φαίνονται τόσο οικεία. Νιώθω ότι μου λείπει συνέχεια. Ξυπνάω το πρωί και βλέπω τη φατσούλα του να μου κάνει γκριμάτσες και ό,τι πρόβλημα έχω το ξεχνάω” τόνισε, ενώ δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της από συγκίνηση.