Κοκλώνης – Ζαρίφη – Κατσαΐτη: Οι δηλώσεις τους για τα κρούσματα κορονοϊού στο J2US
Νέα

Κοκλώνης – Ζαρίφη – Κατσαΐτη: Οι δηλώσεις τους για τα κρούσματα κορονοϊού στο J2US

Κοκλώνης – Ζαρίφη – Κατσαΐτη: Οι δηλώσεις τους για τα κρούσματα κορονοϊού στο J2US

Τι είπε ο γνωστός παρουσιαστής και παραγωγός στο Live News;

Πολλά γνωστά ονόματα της showbiz βρέθηκαν το τελευταίο διάστημα θετικά με κορονοϊό ανάμεσά τους η Κατερίνα Ζαρίφη και η Αλεξάνδρα Κατσαΐτη που απολαμβάνουμε αυτή τη σεζόν στο J2US.

Ως γνωστόν, ο Νίκος Κοκλώνης με αίσθημα ευθύνης σταμάτησε τα γυρίσματα του σόου δίνοντας προτεραιότητα στην υγεία όλων των συντελεστών και συμμετεχόντων.

Μιλώντας στο Live News ο παρουσιαστής και παραγωγός αναφέρθηκε στα κρούσματα που βρέθηκαν στο J2US, ενώ τόνισε πως απ΄την αρχή της πανδημίας πρώτο του μέλημα ήταν και είναι η υγεία των ανθρώπων που λαμβάνουν μέρος σε κάθε πόστο, γι΄αυτό και πραγματοποιούνται αδιαλείπτως τεστ για τον ιό ανάμεσα σε όλο το ανθρώπινο δυναμικό.

https://streamable.com/c3kgrm

Από πλευράς τους, η Κατερίνα Ζαρίφη και η Αλεξάνδρα Κατσαΐτη παραχώρησαν κι οι ίδιες δηλώσεις στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου σχετικά με την κατάσταση της υγείας τους.

«Εγώ ξεκίνησα – έτσι νόμιζα τουλάχιστον – ασυμπτωματικά και από την ώρα που έκανα το τεστ και βγήκα θετική ξεκίνησε αρκετά υψηλός πυρετός έως πολύ υψηλός πυρετός. Αυτό είναι και το βασικό, δικό μου σύμπτωμα μαζί με τη μεγάλη κόπωση».

«Είναι μία δύσκολη κατάσταση γιατί η απομόνωση σε κάνει να καταλαβαίνεις ότι βιώνεις μία διαφορετική πάθηση. Είσαι μόνος σου και δεν μπορεί να σε πλησιάσει άνθρωπος. Είναι δύσκολο, πολύ δύσκολο», υπογράμμισε η παρουσιάστρια.

https://streamable.com/riwgv7

Παράλληλα, η γνωστή στυλίστρια δήλωσε:

«Κάναμε τεστ σχεδόν μέρα παρά μέρα. Την μεθεπομένη του τελευταίου τεστ άρχισα να αισθάνομαι περίεργα, να έχω μία κόπωση και να μην είμαι εντελώς καλά και πήγα να το ξανακάνω τεστ, το οποίο και βγήκε θετικό».

https://streamable.com/6kt2ty