Κατερίνα Ζαρίφη: “Τόσο bullying τηλεοπτικό εκείνη την εποχή μαζί με τον Μουτσινά δεν πρέπει να είχε ξαναφάει πρόσωπο στην τηλεόραση”
Νέα

Κατερίνα Ζαρίφη: “Τόσο bullying τηλεοπτικό εκείνη την εποχή μαζί με τον Μουτσινά δεν πρέπει να είχε ξαναφάει πρόσωπο στην τηλεόραση”

Κατερίνα Ζαρίφη: “Τόσο bullying τηλεοπτικό εκείνη την εποχή μαζί με τον Μουτσινά δεν πρέπει να είχε ξαναφάει πρόσωπο στην τηλεόραση”

Οι δυσάρεστες αναμνήσεις της από τον "Πρωινό Καφέ", ο γάμος και οι σκέψεις της για υιοθεσία

Στο “Σημείο συνάντησης” της ΕΡΤ βρέθηκαν η Ντορέττα Παπαδημητρίου με την Κατερίνα Ζαρίφη.

Η συζήτηση ήρθε αρχικά στον τρόπο που γνωρίστηκαν και αυτό έγινε στον “Πρωινό Καφέ” που είχε κάνει η Κατερίνα με τον Νίκο Μουτσινά στον ΑΝΤ1, η οποία τελείωσε άδοξα.

Η Κατερίνα ανέφερε μεταξύ αστείου σοβαρού ότι γνωστή τραγουδίστρια τους είχε κάνει ποδαρικό και πήγαν όλα στραβά προτού εξηγήσει ότι αυτό που πήγε στραβά ήταν:

“Τότε περισσότερο έφταιγα εγώ παρά ο Νίκος. Ήμουν κότα. Δεν είχα την εμπιστοσύνη που είχαν οι άλλοι σε μένα ότι θα τα βγάλω πέρα. Τότε αν θυμάσαι υπήρχαν κανάλια που από το πρωί μέχρι το βράδυ έβριζαν την Κατερίνα Ζαρίφη. Νομίζω ότι τόσο bullying τηλεοπτικό εκείνη την εποχή μαζί με τον Μουτσινά δεν πρέπει να είχε ξαναφάει πρόσωπο στην τηλεόραση. Δεν μας θέλανε. Γιατί για τότε ήμασταν κάτι διαφορετικό. Δεν ήμασταν κούκλα μπούκλα, κάναμε κάτι παλαβά. Ήμασταν μπροστά. Είχαμε κάνει πράγματα που δεν ήταν μαγειρική, ζώδια, ομορφιά. Ίσως δεν επικοινωνήθηκε και σωστά τι έπρεπε να περιμένει ο κόσμος από μας. Και ο Νίκος επηρεάστηκε. Τότε είχαμε χάσει και οι δύο γιαγιά παππού, τις ίδιες ημερομηνίες. Παρεμπιπτόντως και εγώ και ο Νίκος χάσαμε εκείνος τη μητέρα του και εγώ τον μπαμπά μου την ίδια ημερομηνία”, είπε.

https://streamable.com/w6po3e

Η Κατερίνα μίλησε όμως και για το θέμα του γάμου που δεν την απασχολεί και η Ντορέττα περιέγραψε ότι ο γάμος της φίλης της θα ήταν μποέμ σε νησί με ξυπόλητους καλεσμένους.

Η ίδια πάντως θα ξαναπαντρευόταν μόνο από πολύ μεγάλο έρωτα.

Η Κατερίνα εξέφρασε την επιθυμία της να κάνει ένα παιδί ακόμα και μόνη και μάλιστα αποκάλυψε ότι είχε ψάξει να υιοθετήσει ένα προσφυγόπουλο αλλά δεν έγινε.

“Θα το υιοθετήσω ένα παιδάκι. Αυτό έχω βάλει πλάνο. Θέλω του χρόνου να πάμε λίγο αγρανάπαυση”, δήλωσε.

Παράλληλα διηγήθηκε ένα αστείο περιστατικό από την εφηβική της ηλικία που η μητέρα της έφερε παπά για εξορκισμό επειδή νόμιζε πως ήταν δαιμονισμένη καθότι… μεταλλού!

https://streamable.com/wykp4b

Οι δύο γυναίκες μίλησαν και για το αν τις ενοχλούν οι παπαρατσικές φωτογραφίες, τα σχόλια και οι θαυμαστές που υπερβάλλουν.

Η Κατερίνα διηγήθηκε την πρώτη φορά που είδε παπαρατσικό θέμα με την ίδια στα περιοδικά αλλά και ένα περιστατικό με άγνωστη που ήθελε να τη φωτογραφίσει την ώρα που έκανε βουτιά στην Κύθνο αλλά και όταν είχε βγει από γαστροσκόπηση.

https://streamable.com/v3m51x

Οι δύο γυναίκες μίλησαν για το πώς βίωσαν την απώλεια του πατέρα τους η καθεμία.

Η Κατερίνα Ζαρίφη έμαθε ότι ο πατέρας της έχει καρκίνο την ημέρα των γενεθλίων της και όπως είπε -τότε ήταν στην εκπομπή “Ελένη- “προς τιμήν της η γυναίκα μου είπε πάρε τον χρόνο σου γιατί τηλεοπτικά…”.

https://streamable.com/9fv90s