Καβγάς στο «Πρωινό» για τα μάτια της Μαριπόζα και της Άννας Μαρίας Βέλλη
Νέα

Καβγάς στο «Πρωινό» για τα μάτια της Μαριπόζα και της Άννας Μαρίας Βέλλη

Καβγάς στο «Πρωινό» για τα μάτια της Μαριπόζα και της Άννας Μαρίας Βέλλη

Είναι το influencing επάγγελμα;

Σφοδρή αντιπαράθεση είχαν ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και ο Βαγγέλης Περρής με φόντο τα όσα έγιναν στο Συμβούλιο του Survivor  και όσα ακούστηκαν για το Instagram και τη Μαριπόζα.

Ο Βαγγέλης Περρής θέλησε να υπερασπιστεί την Έλενα Κρεμλίδου -που τη γνωρίζει προσωπικά- και την Άννα Μαρία Βέλλη λέγοντας ότι το Ιnstagram δεν είναι η δουλειά της αλλά είναι μοντέλο και χρησιμοποιεί τα social media για τη δουλειά της.

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος είχε πολύ ισχυρές ενστάσεις επ’ αυτού λέγοντάς του ότι είναι ό,τι δηλώνει στο Survivor. «Αυτή είπε ότι η επαγγελματική της υπόσταση είναι οι followers» είπε επιμένοντας ότι η ίδια η Μαριπόζα διατείνεται ότι η δουλειά της είναι Instagramer ενώ ο Βαγγέλης επέμενε  ότι η δουλειά της είναι μοντέλο.

Η ένσταση του Βαγγέλη Περρή είναι ότι δεν πρέπει να χρησιμοποιείται η ιδιότητά της για να της κάνουν επίθεση οι αντίπαλοι και να τη συγκρίνουν με τη «μάνα» Ασημίνα.

Επίσης υπερασπίστηκε την Άννα Μαρία Βέλλη ότι παρεξήγησε το «μωρή» της Ασημίνας και ότι άκουσε λάθος παρά το ότι η παίκτρια επέμεινε ότι άκουσε σωστά.

Και φυσικά έκανε τον Δημήτρη Ουγγαρέζο να γελάσει ειρωνικά όταν είπε ότι η Άννα Μαρία δεν είναι ανεπάγγελτη αλλά επαγγελματίας ηθοποιός!

https://streamable.com/60xm35