Κώστας Μπάρας: «Ένας συνάδελφός μου στα “Εγκλήματα” με απείλησε ότι θα φάω το κεφάλι μου»
Νέα

Κώστας Μπάρας: «Ένας συνάδελφός μου στα “Εγκλήματα” με απείλησε ότι θα φάω το κεφάλι μου»

Κώστας Μπάρας: «Ένας συνάδελφός μου στα “Εγκλήματα” με απείλησε ότι θα φάω το κεφάλι μου»

Το άγνωστο περιστατικό που συνέβη στα «Εγκλήματα»

Ο Κώστας Μπάρας μίλησε στην Ναταλία Αργυράκη και την εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» και αναφέρθηκε στον ρόλο του στην «Μουρμούρα» αλλά αποκάλυψε και ένα περιστατικό που συνέβη στα «Εγκλήματα».

«Πριν 12 χρόνια είχαμε κάνει πιλότους για τη “Μουρμούρα”. Λόγω κρίσης μας ενημέρωσαν ότι κόβονταν όλες οι δουλειές. Ήταν να κάνω τον ρόλο του Βλαδίμηρου Κυριακίδου και τώρα με φώναξαν να κάνω τον ξάδερφου του Αντωνίου και της Κοκκίδου», αποκάλυψε για την «Μουρμούρα».

Στη συνέχεια περιέγραψε το πώς άλλαξε η ζωή του και ασχολήθηκε με το θέατρο αλλά και τι τον οδήγησε να τα παρατήσει εν μία νυκτί.

«Ήμουν ένας σπασίκλας μαθητής που με το που σχόλαγα με έψαχναν στις αλάνες. Στο τέλος του δημοτικού μου έφερε η θεία μου δύο βιβλία και εκεί άλλαξε η ζωή μου. Δεν διάβασα ξανά για το σχολείο και έμενα μετεξεταστέος. Όταν άλλαξα σχολείο βρέθηκα με εξαιρετικούς φιλόλογους που λάτρεψα την λογοτεχνία.

Βασανίστηκα πολύ στη σχολή. Βρέθηκα κοντά με έναν δάσκαλο μου και μου εξομολογήθηκε πολλά πράγματα για τη ζωή του, για το παρελθόν του. Ίσως μετά από αυτό ένιωσε εκτεθειμένος και ξεκίνησε το σπάσιμο νεύρων. Εκεί είπα τέλος το θέατρο, με ευνούχισε. Τα παράτησα όλα, δουλεύω σε μπαρ, σερβιτόρος».

Καταλήγοντας αποκάλυψε ένα περιστατικό που δεν γνώριζε κανείς για τα «Εγκλήματα»:

«Πέρασα πολύ καλά με τα “Εγκλήματα”. Είχε γίνει μία ωραία παρέα αλλά εκεί την πλήρωσα. Κάποιος συνάδελφος με απείλησε ότι θα φάω το κεφάλι μου. Ντρέπομαι για λογαριασμό του. Ε, και μετά από δύο επεισόδια με “σκότωσαν”».