Κώστας Καραφώτης: Αποκάλυψε τα φορμάτ που έχει στα «σκαριά» ο Νίκος Κοκλώνης!
Νέα

Κώστας Καραφώτης: Αποκάλυψε τα φορμάτ που έχει στα «σκαριά» ο Νίκος Κοκλώνης!

Κώστας Καραφώτης: Αποκάλυψε τα φορμάτ που έχει στα «σκαριά» ο Νίκος Κοκλώνης!

Ανάμεσά τους το Fame Story αλλά και ένα ριάλιτι επιβίωσης

Ο Κώστας Καραφώτης εκτός από ένας πολύ ταλαντούχος τραγουδιστής είναι πλέον και το «δεξί χέρι» του Νίκου Κοκλώνη στην εταιρεία παραγωγής της Barkingwell Media.

Ο Γιάννης Πουλόπουλος τον συνάντησε και τον ρώτησε τα πάντα. Μπορεί να μην έδωσε πολλές λεπτομέρειες αλλά οι αποκαλύψεις έγιναν όσον αφορά την επιστροφή του Fame Story αλλά και το ριάλιτι επιβίωσης που έχει «στα σκαριά» ο πολυπράγμων παρουσιαστής και παραγωγός.

Σχετικά με το J2US ο Κώστας Καραφώτης επιβεβαίωσε πως δεν θα βγει στον αέρα αυτή την εβδομάδα λόγω κορονοϊού, ωστόσο, γίνονται διεργασίες για να επιστρέψει όσο το δυνατόν γρηγορότερα στους δέκτες μας.

Τι είπε για το Fame Story, το ριάλιτι επιβίωσης αλλά και το φορμάτ του I’m a Celebrity Get Me Out Of Here που πήρε τα δικαιώματα η Barkingwell Media;

«Δεν μπορώ να σου πω πάρα πολλά για το Fame Story αλλά σε περίπτωση που γίνει κάτι τέτοιο θα μου άρεσε πάρα πολύ».

«Για το I’m a Celebrity Get Me Out Of Here δεν μπορώ να σου πω αν το παρουσιάσει ο Νίκος αλλά από τη στιγμή που έχουμε αναλάβει την παραγωγή… Δεν ξέρω πότε θα βγει».

«Η εταιρεία κλείνει πολλά φορμάτ και option και προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Δεν ξέρω πού θα ταίριαζε καλύτερα ο Ντάνος, σε αυτό το ριάλιτι επιβίωσης ή στο I’m a Celebrity Get Me Out Of Here».

https://streamable.com/7yeie4