Νίκος Κοκλώνης: Τι αποκάλυψε για το Fame Story και τον Ανδρέα Μικρούτσικο;
Νέα

Νίκος Κοκλώνης: Τι αποκάλυψε για το Fame Story και τον Ανδρέα Μικρούτσικο;

Νίκος Κοκλώνης: Τι αποκάλυψε για το Fame Story και τον Ανδρέα Μικρούτσικο;

Μίλησε για το J2US και το άνοιγμα στον χώρο της μυθοπλασίας

Στα παρασκήνια των γυρισμάτων του Celebrity Game Night βρέθηκε η κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» και μίλησε με τον Νίκο Κοκλώνη και τη Βίκυ Σταυροπούλου για το J2US και τα επόμενα επαγγελματικά τους σχέδια.

Αρχικά η Βίκυ Σταυροπούλου ανέφερε: «Θα έχουμε νέο κύκλο στο J2US, αλλά δεν ξέρω το πότε. Δυστυχώς δεν θα είμαι στο “Συμπέθεροι από τα Τίρανα” γιατί ήμουν στο J2US», ενώ δήλωσε θετική στο ενδεχόμενο να επιστρέψει στη μικρή οθόνη η σειρά «Κάτω Παρτάλι».

Με τη σειρά του ο Νίκος Κοκλώνης ανέφερε: «Ήταν επιτυχία να πείσω την Κατερίνα Καινούργιου να συμμετέχει στο Celebrity Game Night. Ό,τι θα τραγουδήσει μαζί μου η Κατερίνα είναι σίγουρο μην της το πείτε».

Για το J2US είπε: «Δεν ξέρω πότε θα ξεκινήσει το J2US, θα το δείτε», ενώ δήλωσε: «Θα δείτε πολλά από την καινούργια σεζόν. Στη μυθοπλασία ξεκινάμε δειλά δειλά, οπότε κι εγώ θα μάθω πολλά».

Για Μιμή Ντενίση είπε ότι είναι σε συζητήσεις. όπως και με τον Χάρη Ρώμα. ενώ για το Fame Story ανέφερε: «Το έχουμε κι αυτό. Αν ξεκινήσει το Fame Story δεν θα πρέπει να είναι ο Ανδρέας Μικρούτσικος δάσκαλος της σχολής;»

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Ευτυχείτε», πάντως ο Ανδρέας Μικρούτσικος που βρίσκεται στο δυναμικό της Barkingwell Media, είναι υπεύθυνος για την οργάνωση των talent shows και των ριάλιτι της εταιρείας παραγωγής και θα μπορούσε να είναι και ο διευθυντής της σχολής στο Fame Story, αλλά υπάρχουν και συζητήσεις για δική του εκπομπή. Όσον αφορά στον Χρήστο Φερεντίνο, έχει κλείσει για το εβδομαδιαίο παιχνίδι το The Cage, ενώ ο Χάρης Ρώμας που έφυγε από τον ANT1 ετοιμάζει νέα κωμική σειρά με την Barkingwell.

Ταυτόχρονα, η Μιμή Ντενίση ετοιμάζει την κινηματογραφική μεταφορά της θεατρικής παράστασης «Σμύρνη μου αγαπημένη» που έχει πρόταση να το κάνει μίνι σειρά και είναι σε συζητήσεις και γι’ αυτό.

Τέλος, η Κατερίνα Καινούργιου αποκάλυψε ότι έρχεται νέο ριάλιτι σε ανοιχτό χώρο που είναι πολύ πιθανό να έχει παρουσιαστή τον ίδιο τον Νίκο Κοκλώνη.

https://streamable.com/8l13cm