Κώστας Καραφώτης: «Το απωθημένο μου ήταν τραγουδήσω με τον Πασχάλη Τερζή»
Νέα

Κώστας Καραφώτης: «Το απωθημένο μου ήταν τραγουδήσω με τον Πασχάλη Τερζή»

Κώστας Καραφώτης: «Το απωθημένο μου ήταν τραγουδήσω με τον Πασχάλη Τερζή»

Ένα απωθημένο που έγινε πραγματικότητα στο Fame Story - Ποια ήταν τα συναισθηματά του τότε;

Τον Κώστα Καραφώτη υποδέχτηκαν η Μαντώ Γαστεράτου και ο Αντώνης Δημητριάδης στο Mega Star.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής μίλησε για το νέο του τραγούδι με τίτλο «Τρεις τα Ξημερώματα» με την υπογραφή της Panik και του Γιώργου Θεοφάνους και εξέφρασε την επιθυμία να μπορέσει γρήγορα να επιστρέψει στις live εμφανίσεις του αναφερόμενος στην πανδημία του κορωνοϊού και τις νέες συνθήκες που έχει επιφέρει.

Στη συνέχεια, αποκάλυψε πώς πέρασε τον χρόνο του στο lockdown και για τη συμμετοχή του στο J2US. «Ήμουν το ζευγάρι της Βίκυς Χατζηβασιλείου. Περάσαμε 3-4 υπέροχους μήνες στο J2US. Ήταν μία αξέχαστη εμπειρία».

«Και το διασκέδασα και μου αρέσει και πάρα πολύ. Ήταν μια αξέχαστη εμπειρία» είπε.

Ο Κώστας θυμήθηκε ότι έχουν περάσει σχεδόν 17 χρόνια από τη συμμετοχή του στο Fame Story.

«Είχα τελειώσει την ιατρική» ξεκίνησε να λέει και αφηγήθηκε το πώς αντέδρασαν οι γονείς του, όταν τους είπε ότι θα γίνει τραγουδιστής.

«Είδαν από μόνοι τους ότι μου αρέσει πάρα πολύ, δήλωσα συμμετοχή στο Fame Story. Ήξεραν ότι θα πάω απλά όταν πια είδαν ότι το σκέφτομαι πολύ σοβαρά και ότι το έχω πάρει απόφαση, με στήριξαν σε κάθε μου βήμα από εκείνη την στιγμή και μετά. Είδαν ότι αγαπώ πολύ τη μουσική και το τραγούδι και με στήριξαν σε κάθε μου βήμα».

Ο τραγουδιστής σημείωσε ότι η προβολή των talent shows βοηθά τους νεαρούς που κάνουν τώρα τα πρώτα τους βήματα και μίλησε για τον καλλιτέχνη με τον οποίο θα ήθελε να συνεργαστεί.

«Είχα ένα απωθημένο να τραγουδήσω με τον Πασχάλη Τερζή, αλλά τελικά έγινε στο Fame Story, όταν έβγαλε το “Έχω μια αγάπη, μια πληγή” και το είπαμε μαζί. Έτρεμα πριν βγούμε πάνω στην σκηνή σαν το ψάρι».