Κώστας Τσουρός: Έστειλε εξώδικο στη Μαίρη Συνατσάκη
Νέα

Κώστας Τσουρός: Έστειλε εξώδικο στη Μαίρη Συνατσάκη

Κώστας Τσουρός: Έστειλε εξώδικο στη Μαίρη Συνατσάκη

Την αποκάλυψη έκανε η Ελεονώρα Μελέτη

Στο προσκήνιο επανήλθε η κόντρα ανάμεσα στον Κώστα Τσουρό και τη Μαίρη Συνατσάκη , με αφορμή ένα βίντεο που ανέβασε η Ελεονώρα Μελέτη στο Instagram, από μια ομιλία της σχετικά με την έμφυλη βία.

Η παροπυσιάστρια δέχτηκε ένα σχόλιο κάτω από την ανάρτηση, από έναν follower της, ο οποίος της έγραψε χαρακτηριστικά: «Όπως ας πούμε όταν η Mαίρη Συνατσάκη μπήκε μπροστά για να υπερασπιστεί μία άγνωστη γυναίκα και ο συνεργάτης σας την έκραξε χωρίς να υπάρξει δική σας αντίδραση; Καλά τα λόγια. Καλύτερες οι πράξεις».

Σε αυτό το σχόλιο, η Ελεονώρα Μελέτη απάντησε, προχωρώντας στην αποκάλυψη: «H κα Συνατσακη με όλο το σεβασμό, “ξέχασε” να ανεβάσει στα στόρι της πολλά αποσπάσματα από την εκπομπή όπως κ τον δικό μου επίλογο, όπου καλούσα όλους μας να μείνουμε στο «μήνυμα» της Μαίρης. Επίσης να σας ενημερώσω πως απαγορεύεται από τους νόμους του κράτους να καλούμε τον κόσμο μέσα από τα ΜΜΕ σε αυτοδικία. Η κα Συνατσακη κλήθηκε με εξώδικο να αποκαταστήσει την αλήθεια και όσων ειπώθηκαν από την εκπομπή μας και αδιαφόρησε. Σας ευχαριστώ για τη κατανόηση».

Διαβάστε εδώ τι είχε συμβεί ανάμεσα στη Μαίρη Συνατσάκη και τον Κώστα Τσουρό