“Κου Κου”: Οι παραστάσεις που “ανεβαίνουν” αυτό το καλοκαίρι
Νέα

“Κου Κου”: Οι παραστάσεις που “ανεβαίνουν” αυτό το καλοκαίρι

“Κου Κου”: Οι παραστάσεις που “ανεβαίνουν” αυτό το καλοκαίρι

Το ρεπορτάζ του Γιάννη Πουλόπουλου

Με την υποχώρηση της πανδημίας του κορονοϊού δόθηκε το “πράσινο φως” στους θιάσους να αρχίσουν ξανά τις ετοιμασίες τους για το φετινό καλοκαίρι.

Ο Γιάννης Πουλόπουλος παρουσίασε τις παραστάσεις που θα κάνουν πρεμιέρα σε λίγο καιρό από τώρα και έχουν ως εξής:

Πρεμιέρα στις 15 Ιουλίου ετοιμάζονται να κάνουν ο Μάρκος Σεφερλής και η Έλενα Τσαβαλιά  στο “Δελφινάριο” με μια επίκαιρη επιθεώρηση για τα τεκταινόμενα του κορονοϊού με τίτλο “Ευτυχισμένο το 2020”.

Τη θέση της Δήμητρας Παπαδοπούλου – που ανέστειλε τη μεγάλη επιθεώρηση που είχε στα σκαριά για του χρόνου – πήρε στο θέατρο “Άλσος” ο Τάκης Ζαχαράτος, ανεβάζοντας ξανά τη σαρωτική επιτυχία του “Ζω για Σένα”.

Με Σάμιουελ Μπέκετ ξεκινά το καλοκαίρι για τον Σπύρο Παπαδόπουλο, καθώς θα ανεβάσει μαζί με τον Άρη Σερβετάλη, τον Ορφέα Αυγουστίδη και τον Θανάση Παπαγεωργίου το “Περιμένοντας τον Γκοντό” υπό τη σκηνοθετική του Γιάννη Κακλέα.

Αντί για τον “Ταρτούφο” ο Πέτρος Φιλιππίδης θα επαναλάβει στο θεατρικό σανίδι την επιτυχημένη παράσταση “Δάφνες και Πικροδάφνες” που παρουσίασε πριν από 5 χρόνια αυτή τη φορά μαζί με τον Τάσο Χαλκιά, τον Παύλο Χαϊκάλη και τον Κωνσταντίνο Ασπιώτη, κάνοντας μάλιστα περιοδεία σε ολόκληρη την Ελλάδα.

https://streamable.com/ah8qp2