Λάκης Γαβαλάς: «Το τρίμηνο στη φυλακή δεν ήταν εύκολο, ήταν τρελό»
Νέα

Λάκης Γαβαλάς: «Το τρίμηνο στη φυλακή δεν ήταν εύκολο, ήταν τρελό»

Λάκης Γαβαλάς: «Το τρίμηνο στη φυλακή δεν ήταν εύκολο, ήταν τρελό»

Πήγε στις Roomies και τις έκανε άνω κάτω

Στο σπίτι των Roomies βρέθηκε σήμερα ο Λάκης Γαβαλάς και μίλησε για τη συμμετοχή του στο My Style Rocks, τη φυλακή, αλλά και την επιθυμία του να κάνει μια εκπομπή στην τηλεόραση σαν το «ΟΛΑ» του Θέμου Αναστασιάδη.

Μιλώντας αρχικά για το My Style Rocks είπε: «Υπάρχουν κορίτσια και αγόρια που μας εκμεταλλεύονται και εμείς εκμεταλλευόμαστε αυτούς. Δεν είμαστε ριάλιτι. Ριάλιτι είμαι εγώ γιατί είμαι για κλάματα».

Για τις πιο δύσκολες στιγμές που έχει βιώσει ανέφερε: «Όταν έπρεπε να φύγω από τη Γενεύη για να πάω στο Μιλάνο και με πυρετό να κάνω σόου, αυτό για εμένα ήταν χειρότερο από φυλακή. Δεν είχα καν κομπάρσους, στη φυλακή είχα 2.348 κομπάρσους. Μετά από λίγο καιρό που ήμουν στη φυλακή και άρχισαν οι δικηγόροι να μου λένε “θα βγεις σε μια εβδομάδα, σε δύο”, είπα:  “θα μακρύνει το μαλλί και θα φύγει το χρώμα και δεν θα με γνωρίζει κανείς”… Το τρίμηνο στη φυλακή δεν ήταν εύκολο, ήταν τρελό, τραγικό».

Έπειτα, για την πρόταση που έκανε για να παρουσιάσει μια late night εκπομπή σαν του Θέμου Αναστασιάδη είπε: «Θα μου άρεσε μια τέτοια εκπομπή. Συνεντεύξεις με ένα φοβερό επιτελείο από πίσω. Νυχτερινή εκπομπή».

Τέλος, αποκάλυψε και ποια θεωρεί πιο καλοντυμένη στην ελληνική τηλεόραση: «Θεωρώ τη Μάρα Ζαχαρέα την πιο καλοντυμένη της ελληνικής τηλεόρασης», ανέφερε ο Λάκης Γαβαλάς.

https://streamable.com/q2w1uh