Λάουρα Νάργες: «Είχα επηρεαστεί από τα μοντέλα, είχα στόχο να γίνω ανορεξική»
Νέα

Λάουρα Νάργες: «Είχα επηρεαστεί από τα μοντέλα, είχα στόχο να γίνω ανορεξική»

Λάουρα Νάργες: «Είχα επηρεαστεί από τα μοντέλα, είχα στόχο να γίνω ανορεξική»

Η παρουσιάστρια μίλησε για τα πάντα στη «Super Κατερίνα»

Καλεσμένη της Κατερίνας Καινούργιου ήταν η Λάουρα Νάργες, η οποία αφού της ευχήθηκε τα χρόνια πολλά, πήρε θέση στον καναπέ και μίλησε για τη συμμετοχή της στο J2US, τη σχέση της με τον Χρήστο Σαντικάι αλλά και τη μάχη που έδωσε παλαιότερα με τη βουλιμία.

«Του ρίχνω 4 χρόνια. Για να μπορώ να βρω μία τέτοια ισορροπία στην προσωπική μου ζωή έπρεπε να κάνω πολλή δουλειά με έμενα, κάνω 5,5 χρόνια ψυχοθεραπεία. Το background μας είναι ίδιο, ότι ήρθαμε και οι δύο από άλλη χώρα, ότι δυσκολευτήκαμε να εγκλιματιστούμε» είπε αρχικά η παρουσιάστρια για τον αγαπημένο της.

Μιλώντας για τις δυσκολίες που συνάντησε όταν πρωτοήρθε από τη Γερμανία στην Ελλάδα είπε πως δεν ξέρει αν θα το ξαναέκανε γιατί πέρασε ζόρικα.

Πολλές φορές όπως παραδέχτηκε έπεσε θύμα μπούλινγκ είτε για τα κολά της είτε για τα ελληνικά της.

«Καταλαβαίνω το τίμημα που πρέπει να πληρώσεις για να τα καταφέρεις στην τηλεόραση αλλά για εμένα πιο σημαντικό είναι να πηγαίνω ήσυχα το βράδυ για ύπνο».

Η Λάουρα Νάργες αναφέρθηκε και στις διατροφικές διαταραχές που είχε σε μικρότερη ηλικία.

«Ήμουν βουλιμική στην εφηβεία μου. Είχα επηρεαστεί από τα μοντέλα πάρα πολύ άσχημα, είχα στόχο να γίνω ανορεξική. Δεν έχω καταλάβει αν έχω ξεφύγει εντελώς» τόνισε.

Για το τέλος της συνεργασίας της με το The Voice εξήγησε ότι «ήταν να συνεχίσουμε κανονικά αλλά λίγες μέρες πριν από το γύρισμα είδα κάποια πράγματα που με έκαναν να δω ότι πρέπει να προχωρήσω διαφορετικά. Ένιωσα ότι ήθελα να ανοίξω τα φτερά μου διαφορετικά. Τρεις μήνες συζητούσαμε με τον Νίκο Κοκλώνη για το J2US».