Λευτέρης Πανταζής: Με ποιον γνωστό συνθέτη ετοιμάζει δίσκο η κόρη του;
Νέα

Λευτέρης Πανταζής: Με ποιον γνωστό συνθέτη ετοιμάζει δίσκο η κόρη του;

Λευτέρης Πανταζής: Με ποιον γνωστό συνθέτη ετοιμάζει δίσκο η κόρη του;

Ο Λευτέρης Πανταζής μίλησε για τη συναυλία που ετοιμάζει στις 14 Σεπτέμβρη, τους νέους τραγουδιστές και αποκάλυψε τα σχέδια της κόρης τους.

«Είμαι διπλά ευτυχισμένος και χαρούμενος γιατί μετά από χρόνια, ξαναγυρίζω στον τόπο που μεγάλωσα. Εδώ γνώρισα τους φίλους μου που μεγαλώσαμε μαζί. Μαζί μου θα είναι και πολλοί καλοί μου φίλοι, όπως ο Γιάννης Ζουγανέλης, ο Δημήτρης Κοντογιάννης, ο Χρήστος Κυριαζής, ο Γιώργος Γερολυμάτος, ο Βαλάντης, η κόρη μου κ.α», δήλωσε αρχικά ο τραγουδιστής στην εκπομπή “Καλοκαίρι #not” και αναφέρθηκε στο «νέο αίμα»:

«Δεν ξέρω αν κάποιος από τους νέους καλλιτέχνες θα μπορούσε να με πετύχει, γιατί έχω κάνει πολλά ήδη τραγουδιού, αλλά έχουν βγει πολλά παιδιά που έχουν ταλέντο».

Όσο για τα ριάλιτι τραγουδιού που δεσπόζουν στην ελληνική τηλεόραση: «Μου είχαν γίνει δύο προτάσεις παλαιότερα να γίνω κριτής σε τάλεντ σόου αλλά και για να χορέψω, αλλά δεν μπορούσα να πάω. Αν πάω όμως νομίζω ότι θα είμαι δίκαιος».

Η Κόννι και η πορεία της

Ο Λευτέρης Πανταζής αναφέρθηκε στην κόρη του, Κόννι Μεταξά και στην πορεία της στο τραγούδι.

«Η κόρη μου δεν με παιδεύει, αυτό όλο που κάνει το έχει σπουδάσει στην Αμερική. Έχει σπουδάσει σκηνοθεσία, χορό, τραγούδι, είναι καλλιτεχνάκι. Γενικά συζητάμε, όταν κάνει κάτι που είναι προχωρημένο της εξηγώ ότι δεν χρειάζεται να προκαλεί πολύ».

Σχετικά με τα επόμενα βήματά της: «Η Κόννι τελευταία δεν μου ζητά χρήματα, γιατί βγάζει τα δικά της, τώρα ετοιμάζει και δισκογραφική δουλειά με έναν πολύ μεγάλο συνθέτη, τον Χριστόδουλο Σιγανό, ετοιμάζουμε και ένα άρωμα για άντρες και γυναίκες το οποίο θα ονομάζεται “Κόννι”».

Ο «ΛεΠα» δεν είναι αρνητικός στη σκέψη ενός γάμου και ενός δεύτερου παιδιού: «Αν τύχει στη ζωή μου ένα παιδί αυτή τη στιγμή δεν θα έλεγα όχι. Το άλλο μεγάλωσε, άνοιξε τα φτερά του. Ένα παιδί ίσως μου δώσει δύναμη, ανανέωση, μακάρι. Και ένας γάμος αν έρθει, με το καλό. Δεν παντρεύτηκα επειδή δεν ήθελα, αλλά επειδή δεν έτυχε».