Μαρία Ηλιάκη: «Είχα πυρετό 39, ζορίστηκα»
Νέα

Μαρία Ηλιάκη: «Είχα πυρετό 39, ζορίστηκα»

Μαρία Ηλιάκη: «Είχα πυρετό 39, ζορίστηκα»

Τα συμπτώματα μετά τη διάγνωση ότι νοσεί με κορονοϊό

Θετική στον κορονοϊό διαγνώστηκε η Μαρία Ηλιάκη μετά την επιστροφή της από την Ελβετία, όπου πέρασε τις γιορτές μαζί με τον σύντροφό της Στέλιο Μανουσάκη και την κόρη τους Κατερίνα.

Η παρουσιάστρια δεν έδωσε το «παρών», ούτε το Σάββατο, αλλά ούτε και την Κυριακή στην εκπομπή όπου συμμετέχει, «Τι λες τώρα», ωστόσο εμφανίστηκε μέσω skype και μίλησε στα συμπτώματα που την ταλαιπωρούν.

Όπως τόνισε, είναι διπλά εμβολιασμένη και ο κορονοϊός τη βρήκε λίγο πριν πραγματοποιήσει την τρίτη δόση. Το Σάββατο είχε υψηλό πυρετό, ωστόσο σήμερα τα πράγματα είναι λίγο καλύτερα.

«Είμαι εδώ με το χαρτί για την καταρροή και με ένα αρωματικό κερί για να μη χάσω την όσφρηση. Θέλω να τσεκάρω. Έχω πυρετό που έχει φτάσει 38. Χθες είχα 39 και. Χθες ζορίστηκα. Έχω αρκετή καταρροή, λίγο πόνο στα κόκκαλα, αυτά… Να πούμε βέβαια ότι είμαι εμβολιασμένη, έχω κάνει τις δύο δόσεις και περίμενα να κάνω την τρίτη αλλά με πρόλαβε!», είπε αρχικά η Μαρία Ηλιάκη και συνέχισε:

«Φοβήθηκα για το μωρό, γιατί οι ιατρικές έρευνες δεν είναι πολύ συγκεκριμένες σε ό,τι αφορά τα βρέφη. Μίλησα με την παιδίατρό μου και μου είπε ότι πρέπει να παρακολουθούμε το μωρό και ότι συνεχίζω κανονικά τον θηλασμό. Θα της κάνω ένα μοριακό για να δούμε εάν έχει κολλήσει από μένα ή όχι. Όσο το μωρό είναι καλά, πρέπει να μένει με τη μαμά του, γιατί ό,τι κακό είναι να έχει γίνει, θα έχει γίνει».