Νέα

Μαρία Κορινθίου: Η αποκάλυψη για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε

Μαρία Κορινθίου: Η αποκάλυψη για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε

Ποια ήταν η πιο δύσκολη στιγμή της στο θεατρικό σανίδι;

Στην Έλενα Κώνστα και την κάμερα της εκπομπής “Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα” μίλησε η Μαρία Κορινθίου.

Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε στην περίοδο της καραντίνας, εξομολογήθηκε ποιο είναι το πρώτο πράγμα που την έκανε να ερωτευτεί τον Γιάννη Αϊβάζη, ενώ αποκάλυψε το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε και την πιο δύσκολη στιγμή στο θεατρικό σανίδι.

“Για εμένα η κατάσταση της απομόνωσης ήταν σαν δώρο Θεού. Είχα ανάγκη να περιποιηθώ το σπίτι μου, το παιδί μου, τον άντρα μου. Είμαι πολύ σπιτόγατα”, εξήγησε. Αναφερόμενη στην πρόσφατη συνέντευξη του συζύγου της, Γιάννη Αΐβάζη, κατά τη διάρκεια της οποίας αποκάλυψε πως χρειάστηκε να τη διεκδικήσει αρκετά, η ίδια δήλωσε: “Είναι πάντα σε ετοιμότητα. Ένα από όλα αυτά που ερωτεύτηκα στον Γιάννη είναι ότι με διεκδίκησε πολύ. Αντρίκια, ωραία”.

Η Μαρία δεν δίστασε να μιλήσει και για την περιπέτεια που είχε με την υγεία της: “Έπαθα κρίση υπερκόπωσης και βρογχοπνευμονία. Μάλιστα αναγκαστήκαμε μια μέρα να ακυρώσουμε την παράσταση.

Όταν σηκώθηκα είχα μια απίστευτη ημικρανία. Τρέχαν τα μάτια, η μύτη μου. Είχα συμφόρηση και δεν μπορούσα να μιλήσω.Σαν να είχα πάθει εγκεφαλικό. Στο παρελθόν έχουν υπάρξει στιγμές που είχα 40 πυρετό και έκανα παράσταση”.

Τέλος αναφέρθηκε στην πιο δύσκολη στιγμή που βίωσε στο θεατρικό σανίδι: “Το πιο δύσκολο για εμένα ήταν όταν έχασα τη γιαγιά μου. Ήμουν πάνω στη σκηνή και έκανα κωμωδία. Έχασα τη γιαγιά μου και παρόλα αυτά έπαιζα”.

Δείτε το βίντεο:

Exit mobile version