Μαρία Χάνου: «Με αγχώνει ακόμα ότι είμαι παιδί δύο ηθοποιών»
Νέα

Μαρία Χάνου: «Με αγχώνει ακόμα ότι είμαι παιδί δύο ηθοποιών»

Μαρία Χάνου: «Με αγχώνει ακόμα ότι είμαι παιδί δύο ηθοποιών»

Η ηθοποιός μίλησε και για το πώς βίωσε τον χωρισμό των γονιών της

Τη Μαρία Χάνου υποδέχτηκαν στην εκπομπή «Δύο στη 1» η Ζωή Κρονάκη και ο Δημήτρης Γιαγτζόγλου με την ηθοποιό να μιλά μέσα σε όλα για τον χωρισμό των γονιών της και τη σχέση της μαζί τους.

«Δεν είχαμε απόσταση. Η μόνη απόσταση που είχαμε ήταν σπιτιών, γιατί οι γονείς μου είναι χωρισμένοι από τότε που ήμουν μικρούλα» σημείωσε αρχικά.

«Όμως και με τους δύο μου γονείς στηρίζεται η σχέση μας στην ειλικρίνεια και στην συζήτηση και διαφωνία να έχεις, ξεπερνιέται. Ο πατέρας μου είναι ένας πολύ ωραίος άνθρωπος, επαγγελματίας, καλός δάσκαλος και πολύ ωραίος σκηνοθέτης» πρόσθεσε.

Πώς βίωσε τη συνεργασία τους στο θέατρο;

«Αν απαντούσα μόνο σαν ηθοποιός, θα έλεγα ότι έμεινα πολύ ευχαριστημένη από την συνεργασία μας. Δίνει λύσεις, σε εμπνέει και δημιουργεί ένα ασφαλές περιβάλλον για να εκφραστούν κι αυτό είναι υπέροχο. Φυσικά υπήρχαν κι οι δυσκολίες, οι λεπτές γραμμές και μέχρι που με παίρνει εμένα να διαφωνήσω σε κάτι γιατί εκεί δεν είμαι ακριβώς η κόρη του».

Παραδέχτηκε ακόμη ότι νιώθει μέχρι και σήμερα το άγχος για το ότι είναι παιδί δύο καλλιτεχνών. «Με αγχώνει ακόμα ότι είμαι παιδί δύο ηθοποιών» τόνισε.