Νέα

Mega: Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά με ταινίες για όλη την οικογένεια

Mega: Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά με ταινίες για όλη την οικογένεια

Μαγικές κινηματογραφικές στιγμές θα ζήσουμε αυτές τις γιορτές παρακολουθώντας το κανάλι!

Από τα Χριστούγεννα έως και την Πρωτοχρονιά το MEGA CINEMA προσφέρει ένα μοναδικό πακέτο ταινιών για όλη την οικογένεια με άρωμα και λάμψη εορταστική.  Τις φετινές γιορτές θα τις περάσουμε στο σπίτι παρέα με τις ομορφότερες ιστορίες που θα μας κάνουν να γελάσουμε, να ζήσουμε την περιπέτεια, να ξεφύγουμε με τη φαντασία, να συγκινηθούμε με τη δύναμη της αγάπης, να ζήσουμε όμορφα συναισθήματα και μοναδικές στιγμές.

Ταινίες πρώτης μετάδοσης, κλασικές χριστουγεννιάτικες και πρωτοχρονιάτικες ιστορίες αλλά και ταινίες για όλη την οικογένεια στο MEGA CINEMA αυτών των εορτών.

Παρασκευή 25 Δεκεμβρίου

Πόσο όμορφα θα ήταν τα Χριστούγεννα χωρίς τα… Χριστούγεννα; Η απάντηση έρχεται στο MEGA το πρωί των Χριστουγέννων στις 10:10 με τη διασκεδαστική ταινία «Χριστούγεννα με το ζόρι». Ο Λούθερ και η Νόρα Κρανκ, μπουχτισμένοι από τον εορτασμό των Χριστουγέννων, αποφασίζουν να περάσουν τις γιορτές στην Καραϊβική. Θα τα καταφέρουν;

Παίζουν: Τιμ Αλεν, Τζέιμι Λι Κέρτις, Νταν Άκρόιντ.

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα, στις 00:30 τη σκυτάλη παίρνει «Ο Αληθινός Άγιος Βασίλης» μία χριστουγεννιάτικη ιστορία που θα αγγίξει μικρούς και μεγάλους. Την παραγωγή υπογράφει η Γούπι Γκόλντμπεργκ, ενώ ο Νάιτζελ Χόθορν δίνει μια τρυφερή ερμηνεία ως ο
αληθινός… Άγιος Βασίλης.

Παίζουν: Γούπι Γκόλντμπεργκ, Νάιτζελ Χόθορν, Μπράιαν Στόουκς Μίτσελ, Βίκτορ Γκάρμπερ.

Tim Allen
Jamie Lee Curtis

Σάββατο 26 Δεκεμβρίου

Στις 09:50 είναι ώρα να απολαύσουμε μία «Χριστουγεννιάτικη μελωδία» σε Ά τηλεοπτική μετάδοση και σκηνοθεσία της Μαράια Κάρεϊ. Η Κρίστιν (Λέισι Τσάμπερτ)  είναι μία όμορφη νέα γυναίκα, που έχει μόλις χωρίσει και μένει με την νεαρή της κορούλα, την Έμιλυ. Μετά το διαζύγιό της αποφασίζει να επιστρέψει στην πατρίδα της στο Οχάιο. Εκεί θα έρθει αντιμέτωπη με τη Μελίσσα (Μαράια Κάρεϊ) μία παλιά συμμαθήτρια της, η οποία προσπαθεί να κάνει την Κρίστιν να νιώσει ανεπιθύμητη. Με λίγη χριστουγεννιάτικη «μαγεία» και πολλή μουσική η Κρίστιν και η Έμιλυ θα ανακαλύψουν ότι σπίτι τελικά είναι εκεί που είναι και η καρδιά σου!

Παίζουν: Μαράια Κάρεϊ, Λέισι Τσάμπερτ, Μπρέναν Έλιοτ, Κέβιν Τσάμπερλιν.

Στις 21:00 έρχεται ο «Ρομπέν των Δασών» με ένα μοναδικό καστ: Κέβιν Κόστνερ, Μόργκαν Φρίμαν, Κρίστιαν Σλέητερ, Άλαν Ρίκμαν, Μαίρη Ελίζαμπεθ Μαστραντόνιο. Τα μεσάνυχτα αναλαμβάνουν δράση οι «GHOSTBUSTERS».

Όταν τα πιο περίεργα φαντάσματα αναστατώνουν τους ανθρώπους μόνο τρεις άνδρες μπορούν να τα σταματήσουν. Παίζουν: Μπιλ Μάρεϊ, Νταν Ακρόιντ, Σιγκούρνι Γουίβερ, Χάρολντ Ράμις, Ρικ Μοράνις, Ερνι Χάντσον, Αννι Ποτς.

Κυριακή 27 Δεκεμβρίου

Μοιρασμένη ανάμεσα στη ρουτίνα της μικρής της πόλης και την προοπτική μιας νέας ζωής , η Λίντσεϊ, μετά από μια μαγική βόλτα στο μέλλον, θα πρέπει να αποφασίσει «Πάνω στην ώρα για τα Χριστούγεννα» για το τι πραγματικά θέλει να κάνει στη ζωή της. Η ταινία είναι σε Ά τηλεοπτική μετάδοση και θα προβληθεί στις 09:50. Παίζουν: Ελοΐζ Μάμφορντ, Μάικλ Σταλ-Ντέιβιντ, Τες Άτκινς, Κρίστοφερ Λόιντ και Γουίλιαμ Σάτνερ.

Just in Time for Christmas – Movie of the Week

Στις 14:00 οι αξιολάτρευτοι Μπουγκ και ο Ελιοτ, γρήγορα θα μεταμορφωθούν σε απίθανους «Ήρωες του δάσους», Μία θεότρελη, ξεκαρδιστική περιπέτεια για τους μικρούς μας φίλους.

Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου

Μία κλασική και αγαπημένη ταινία, «GHOSTBUSTERS II» θα απολαύσουν οι τηλεθεατές του MEGA ακριβώς τα μεσάνυχτα (00:00). Η θρυλική παρέα των κυνηγών φαντάσματων επιστρέφει για να σώσει τον κόσμο γι άλλη μια φορά. Παίζουν: Μπιλ Μάρεϊ, Νταν Ακρόιντ, Σιγκούρνι Γουίβερ, Χάρολντ Ράμις, Ρικ Μοράνις, Ερνι Χάντσον, Αννι Ποτς.

Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου

Στις 16:10 μία αγαπημένη κοινωνική ταινία, «Το κυνήγι της ευτυχίας», που βασίζεται σε αληθινή ιστορία, θα μας χαρίσει στιγμές συγκίνησης. Σε ρόλο πρωταγωνιστή ο Γουίλ Σμιθ που προτάθηκε για Οσκαρ Α Ανδρικού ρόλου για την ερμηνεία του, ενώ στο πλάι του ο γιος του στο πρώτο κινηματογραφικό του ντεμπούτο.

Παίζουν: Γουίλ Σμιθ, Τζέιντεν Σμιθ, Θάντι Νιούτον.

PK-01 [DF-09158] – Will Smith (left) and Jaden Christopher Syre Smith star in Columbia PicturesÕ drama The Pursuit of Happyness.
Photo Credit: Zade Rosenthal

Παρασκευή 1 Ιανουαρίου

Πρώτη μέρα του χρόνου στις 10:30 και ο μοναδικός Ρόμπιν Ουίλιαμς στο ρόλο ενός ανθρωπόμορφου ρομπότ που ζει και αισθάνεται σαν κανονικός άνθρωπος στην τρυφερή ταινία, «Ο άνθρωπος των δύο αιώνων».

Παίζουν: Ρόμπιν Ουίλιαμς, Σαμ Νιλ, ’Εμπεθ Ντάβιντζ, ’Ολιβερ Πλατ.

Exit mobile version